= Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί
Βιβλία

loogoo

Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί

 
Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί
Των Τζ.Κ.Ρόουλινγκ, Τζον Τίφανι και Τζακ Θόρν
Εκδόσεις Ψυχογιός

Η όγδοη ιστορία. Δεκαεννέα χρόνια μετά.

   Ανέκαθεν ήταν δύσκολο να είσαι ο Χάρι Πότερ και δεν έχει γίνει καθόλου ευκολότερο τώρα που ο Χάρι εργάζεται σκληρά στο Υπουργείο Μαγείας, είναι σύζυγος αλλά και πατέρας τριών παιδιών που πηγαίνουν σχολείο.
 
poter8
   Ενώ ο Χάρι παλεύει με το παρελθόν του, προσπαθώντας να απαγκιστρωθεί από αυτό, ο νεότερος γιος του, ο Άλμπους, έρχεται αντιμέτωπος με το βάρος της οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ του δε θέλησε. Καθώς το παρελθόν μπλέκεται δυσοίωνα με το παρόν, πατέρας και γιος ανακαλύπτουν τη δυσάρεστη αλήθεια. Κάποιες φορές το σκοτάδι αναδύεται από μέρη που δεν το περιμένεις.

   Βασισμένο σε μια πρωτότυπη νέα ιστορία από τη Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, το Τζον Τίφανι και το Τζακ Θορν, Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί είναι η όγδοη ιστορία του Χάρι Πότερ και η πρώτη επίσημη που ανεβαίνει στη σκηνή. Η ειδική αυτή έκδοση του σεναρίου της πρόβας φέρνει τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ και των φίλων του κοντά στους αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, αμέσως μετά την πρεμιέρα του έργου στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου 2016.

   Η παραγωγή του θεατρικού έργου ανήκει στους Sonia Friedman Productions, Colin Callender και Harry Potter Theatrical Productions.
 
   Ο Χάρι Πότερ με οικογένεια και παιδί. Σε μια φαινομενικά ήρεμη πόλη, όπου το κακό έχει εξαφανιστεί. Με ένα γιο γεμάτο ενέργεια και σε ηλικία όπου η εφηβεία χτυπά πόρτα, ο Χάρι Πότερ ζει τα βάσανα των γονιών μέχρι να του χτυπήσει η περιπέτεια την πόρτα. Ο Άλμπους, ψάχνει την περιπέτεια, ψάχνει να βρει το δρόμο του και ως σωστός έφηβος δεν ακούει το μπαμπά Πότερ και ορμά να αλλάξει την ιστορία πιστεύοντας πως ο Χάρι έχει κάνει λάθη που πρέπει να διορθωθούν. Μαζί με τον γιο του Ντράγκο Σκόρπιους ξεκινούν ένα δρόμο που δεν μπορεί να τους φέρει τα αποτελέσματα που θέλουν. Αντιμέτωποι με το κακό θα… ε, όχι δεν θα σας πω και όλη την ιστορία! Ξέρω πως οι λάτρεις του Πότερ θα ρουφήξουν αυτό το βιβλίο και ίσως και να πετάξουν μέχρι το Λονδίνο για αυτή τη παράσταση που φαίνεται μεγαλειώδης.

   Μας έλειψε ο Χάρι και η νέα του περιπέτεια μας βρίσκει έτοιμους για δράση. Ένα ακόμα βιβλίο από την αγαπημένη συγγραφέα μικρών και μεγάλων. Ένα ακόμα μαγικό βιβλίο που δεν θα αφήσετε από τα χέρια σας μέχρι να τελειώσει.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!