Βιβλία

Η Θεωρία του Wine Bar

 
Η Θεωρία του Wine Bar
του Ντέιβιντ Γκίλμπερτσον
Εκδόσεις Ψυχογιός
 
   Η Θεωρία του wine bar είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης αλλά και προσέγγισης της δουλειάς. Προλαμβάνει και καταργεί την αναποτελεσματικότητα και δε χρειάζεται να έχει κάποιος επιχειρηματικές γνώσεις για να το διαβάσει.

winebar   Βοηθώντας σας να εντοπίσετε τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε καλύτερα αλλά κι εκείνα που δε χρειάζεται να κάνετε καθόλου, οι 28 κανόνες της Θεωρίας του Wine Bar, διατυπωμένοι χωρίς περίπλοκη ορολογία, θα σας εξοικονομήσουν χρόνο. Και το χρόνο αυτό μπορείτε να τον αξιοποιήσετε πίνοντας ένα ποτήρι κρασί με τους φίλους σας σε ένα wine bar.  

Δε σας αρέσει να πηγαίνετε σε wine bar; Κανένα πρόβλημα!  

   Μπορείτε να παίξετε μπάλα, να πλέξετε ένα πουλόβερ ή να πάτε για ψάρεμα. Ή απλώς να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτεί.
 
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μέσων επικοινωνίας Informa, ο ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΓΚΙΛΜΠΕΡΤΣΟΝ μεταμόρφωσε την αρχαιότερη εφημερίδα του κόσμου, τη Lloyd’s List, από ζημιογόνο εταιρεία σε έναν από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους μέσων επικοινωνίας του κόσμου, με ετήσιες πωλήσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων. Στην επιχειρηματική διαδρομή του εξαγόρασε και διηύθυνε επιχειρήσεις όλων των ειδών και μεγεθών. Και για να τα κατορθώσει όλα αυτά, δε χρειάστηκε να ξυπνά από τα χαράματα ή να δουλεύει ως τα μεσάνυχτα. Ζει στο Λονδίνο, όπου εργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων μέσων επικοινωνίας και θεσμικών επενδυτών.
 
   Εξαιρετικό βιβλίο για όσους σκέφτονται να ανοίξουν μια επιχείρηση ή να αλλάξουν κάποια πράγματα σε ήδη υπάρχουσα. Εύκολο στο διάβασμα και πολύ βοηθητικό. Βλέπει τα πράγματα με πολύ απλά και κατανοητά λόγια και σου δίνει λύσεις σε πολλά ερωτήματα. Θα πρότεινα να διαβαστεί και απο μεγάλες πολυεθνικές που στο όνομα του μάρκετινγκ καταστρέφουν αντί να δημιουργούν.
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!