= Βιβλία για μία καλύτερη ποιότητα ζωής
Βιβλία

loogoo

Βιβλία για μία καλύτερη ποιότητα ζωής

 
Μαγεμένο Δάσος
Μαγεμένος Κήπος
της Τζοάνα Μπάσφορντ
Εκδόσεις Ψυχογιός

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
   Η ΤΖΟΑΝΑ ΜΠΑΣΦΟΡΝΤ είναι εικονογράφος και δουλεύει αποκλειστικά με πένα και μελάνι, δημιουργώντας περίτεχνα σχέδια, εμπνευσμένα από τη χλωρίδα και πανίδα που περιβάλλει το σπίτι της στην εξοχή της Σκωτίας.

   Η νέα αυτή τάση βιβλίων ζωγραφικής για ενήλικες έχει πλέον φανατικούς υποστηρικτές μια και έχει βοηθήσει εκατομμύρια κόσμο σε Αμερική και Ευρώπη. Θα μου πείτε - και δικαιολογημένα - πώς η ζωγραφική μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη ποιότητα ζωής;

   Το μυστικό βρίσκεται στη χαλάρωση που μπορεί να σου προσφέρει το να ζωγραφίζεις με ξυλομπογιές τα μαγικά σχέδια της Τζοάνα Μπάσφορντ.
 
magemenodasos
   Ήμουν περίεργη και αυτό το βιβλίο με τα μοτίβα έπεσε στην καλύτερη και πιο στρεσαρισμένη περίοδο. Το «Μαγεμένο Δάσος» με βοήθησε να ξεφύγω χωρίς να το καταλάβω, θυμήθηκα την παιδική ανέμελη ηλικία, την ομορφιά που κρύβεται πίσω από τη μαυρίλα και την ηρεμία που βγαίνει από τη δημιουργία. Το στρες και τα προβλήματα δεν αφήνουν χώρο στο μυαλό, νοιώθεις κλειδωμένος, νοιώθεις απελπισμένος και πλέον με το πιο μικρό πρόβλημα νοιώθεις απόγνωση... Έχουν συσσωρευτεί πολλά και δεν είναι εύκολο ούτε κατορθωτό να τα διαχειριστείς.

   Όμως, με αυτές τις ζωγραφιές, σου δίνεται η ευκαιρία να ξαναβρείς σιγά σιγά όλα όσα σου στερούν. Να βρεις το κλειδί και αν δραπετεύσεις, έστω και λίγο από τη σκληρή πραγματικότητα, να βγάλεις φτερά και να πετάξεις σε κόσμους παραμυθένιους, να βρεις το δράκο και να τον πάρεις στο κυνήγι, να μπεις στο μαγικό κήπο και να χαρείς με τη μυρωδιά και τα χρώματα των λουλουδιών.
 
mystikoskipos
   Δεν χρειάζεται να βγάλεις εισιτήρια για να δραπετεύσεις... Ένα κουτί ξυλομπογιές... και μια από τις εξαίσιες ζωγραφικές και έφυγες.

   Άσε τους άλλους να γαβγίζουν στην τιβί και στα ραδιόφωνα και κάνε κάτι για σένα. Διάλεξε το μοτίβο που σου αρέσει και μπες στο μαγικό κόσμο ενός παιδιού!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
mypainting
Joomla Social by OrdaSoft!

Βιβλία