Βιβλία

Η Βέφα Μαγειρεύει Slimmer

 
Η Βέφα Μαγειρεύει Slimmer
των Βέφα Αλεξιάδου, Χάρη Παπαδόπουλου
Εκδόσεις Ψυχογιός

   Η Βέφα συναντά το Slimmer και οι πεντανόστιμες συνταγές της γίνονται λιποδιαλυτικές!
 
   Με την ένωση αυτή δημιουργήθηκε μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος αδυνατίσματος, που στηρίζεται στην ελληνική-μεσογειακή διατροφή. Είναι το πιο απλό και αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας βάρους που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, βασισμένο στο καθημερινό φαγητό της ελληνικής οικογένειας.
 
   Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τις πιο εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές της θρυλικής Βέφας Αλεξιάδου, και μάλιστα στη λιποδιαλυτική τους εκδοχή!
 
slimmer
 
   Στην αρχή του βιβλίου βρίσκουμε τη μακέτα της επιτυχίας, ένα βοηθητικό πρόγραμμα για όσους θέλουν να ξεκινήσουν αυτή τη μεσογειακής διατροφής δίαιτα. Βοηθάει να κατανοήσουμε τον τρόπο, τις μεθόδους και το πως έφτασαν η Βέφα και ο Χάρης να την προτείνουν.

   Η δίαιτα αυτή είναι εναρμονισμένη με τη ζωή και τις συνήθειες του Έλληνα, δεν είναι απόμακρη και καταπιεστική, όπως οι περισσότερες δίαιτες.

Το δεύτερο κομμάτι του βιβλίου είναι οι συνταγές με λιποδιαλυτικό χαραχτήρα.

   Αφού λοιπόν έχουμε κατανοήσει τη νέα δίαιτα έφτασε ο καιρός να την εφαρμόσουμε.

   Οι συνταγές δεν είναι δύσκολες, είναι καθημερινές. Συνταγές που όλοι ξέρουμε απλά, με κάποιες πινελιές που θα μας βοηθήσουν στη λιποδιάλυση. Πεντανόστιμα λοιπόν φαγητά με την υπογραφή και το μεράκι της κα Βέφας, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Χάρη. Εκεί, όπου το Slimmer συναντά τη Μεσόγειο. Αξέχαστα θα μου μείνουν τα φιλετάκια κοτόπουλου φλαμπέ με μόλις 350 θερμίδες.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!