= Το βλέμμα της αγάπης
Βιβλία

loogoo

Το βλέμμα της αγάπης

 
Το βλέμμα της αγάπης
Της Σάρα Τζίο
Εκδόσεις Ψυχογιός

   Γεννημένη κατά τη διάρκεια μιας χριστουγεννιάτικης χιονοθύελλας, η Τζέιν Ουίλιαμς διαθέτει ένα σπάνιο χάρισμα. Tην ικανότητα να βλέπει πραγματικά την αληθινή αγάπη.
 
vlemma01
   Η Τζέιν, που έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια και έχει καταλήξει να είναι μοναχική και αθεράπευτα ρομαντική, λαμβάνει μια κάρτα για τα εικοστά ένατα γενέθλιά της από μια μυστηριώδη γυναίκα.

   Πρέπει να εντοπίσει και να αναγνωρίσει τους έξι τύπους αγάπης πριν από το ηλιοβασίλεμα των τριακοστών γενεθλίων της, ειδάλλως την περιμένουν σοβαρές συνέπειες.

   Όταν η Τζέιν ερωτεύεται έναν αρθρογράφο ιατρικών θεμάτων που δεν πιστεύει στον έρωτα, φοβάται ότι η μοίρα της είναι προκαθορισμένη. Ή μήπως όχι;

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
vlemma025Η ΣΑΡΑ ΤΖΙΟ είναι ευπώλητη συγγραφέας, της οποίας τα βιβλία κυκλοφορούν σε 22 χώρες και φιγουράρουν τακτικά στις λίστες των New York Times και USA Today. Διατηρεί σταθερή στήλη στο περιοδικό Glamour, ενώ έχει αρθρογραφήσει και για τους New York Times, τα περιοδικά Marie Claire, Seventeen, Ο και πολλά άλλα. Ζει στο Σιατλ, «την καλύτερη πόλη του κόσμου» (σ.α/σ: να αγιάσει το στόμα της!), με τους τρεις γιους της.

   Η Τζέιν, με προβλήματα όρασης από τα παιδικά της χρόνια, έχει περάσει πολλά κατώφλια γιατρών, κανείς όμως δεν μπορεί να βρει την αιτία. Όταν συναντά όμως την άγνωστη γυναίκα που της έστειλε την κάρτα γενεθλίων αρχίζουν τα κομμάτια του παζλ να ενώνονται. Στην αρχή δυσκολεύεται να πιστέψει ότι οι ημικρανίες, οι λιποθυμίες, οι ζαλάδες και η θολή όραση προέρχονται από το χάρισμα που της έχει δώσει αυτή η γυναίκα όταν γεννήθηκε η Τζέιν.

   Αμφιβάλει ότι μπορεί να καταλάβει την πραγματική αγάπη γύρω της, πόσο μάλλον για τον εαυτό της. Η ιστορία όμως δεν ξεκινά από εκεί. Ξεκινά από την πρώτη κοπέλα που δέχθηκε το χάρισμα και με τη σειρά της το μετέδωσε σε κάποια άλλη. Όλες αυτές οι γυναίκες είχαν ένα κοινό γνώμονα, την αγάπη για τα λουλούδια, την ανάγκη να αγαπηθούν και να αγαπήσουν.

   Μέσα από τις διαφορετικές ιστορίες κοντινών ανθρώπων της Τζέιν, τη γνωριμία της με τον Κάι, ανακαλύπτει η ηρωίδα τους διαφορετικούς τύπους της αγάπης. Καθώς αρχίζει να διαπιστώνει και η ίδια πόσο δυνατό είναι το χάρισμά της, ανοίγει την καρδιά της και αποδέχεται την ιδιαιτερότητά της. Τι θα συμβεί; Θα προλάβει να εντοπίσει και να αναγνωρίσει τους έξι τύπους αγάπης πριν από το ηλιοβασίλεμα των τριακοστών γενεθλίων της; Και τι γίνεται όταν οι γιατροί είναι πεπεισμένοι πως αν δεν εγχειριστεί θα χάσει το φως της; Θα αφήσει να χαθεί το χάρισμα ή θα παλέψει για αυτό; Θα βρει την αγάπη που ονειρεύεται;

   Μια ιστορία που θα σας γοητεύσει, ένα βιβλίο - αποκάλυψη για όλους μας.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!