= Το Τραγούδι της Σελήνης
Βιβλία

loogoo

Το Τραγούδι της Σελήνης

Nina George
Το Τραγούδι της Σελήνης
Εκδόσεις Κλειδάριθμος

   Η Μαριάνε, εγκλωβισμένη σ’ ένα γάμο χωρίς αγάπη, έχει φτάσει πια στα όριά της. Κι ένα βράδυ στο Παρίσι κάνει το αδιανόητο. Πέφτει στο Σηκουάνα. Αλλά η ιστορία δεν είναι γραφτό να τελειώσει έτσι… Η Μαριάνε σώζεται και αυτή η δραματική νύχτα τής δίνει τη δύναμη ν’ αφήσει πίσω της την παλιά της ζωή και να φύγει για τις ακτές της Βρετάνης – σ’ ένα μέρος που οι Γάλλοι αποκαλούν «άκρη του κόσμου».
 
tragodiselinis   
Οι άνθρωποι που θα γνωρίσει εκεί – γραφικοί, αλλά και συναρπαστικοί ταυτόχρονα – θα την εκπλήξουν με το ζεστό τους καλωσόρισμα και τον απλό, φυσικό τρόπο με τον οποίο ζουν, απολαμβάνοντας τις μικρές καθημερινές στιγμές. Σ’ αυτό το νέο κόσμο, η Μαριάνε θ’ αρχίσει να ξαναβρίσκει τον εαυτό της, θα θυμηθεί πώς είναι να γελάς, να ονειρεύεσαι, ν’ αγαπάς και θα μάθει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ζήσει κανείς τη ζωή που θέλει…

   Πλημμυρισμένο από τη μαγεία της Βρετάνης και με την ίδια μαγευτική αισιοδοξία που έκανε "Tο μικρό παριζιάνικο βιβλιοπωλείο" best seller σε ολόκληρο τον κόσμο «Το τραγούδι της Σελήνης» είναι μια ιστορία για τις δεύτερες ευκαιρίες και τον απρόβλεπτο, σαρωτικό τρόπο που έρχεται κάποιες φορές να μας βρει η ευτυχία. Με χιούμορ και ευαισθησία η χαρισματική συγγραφέας μάς ταξιδεύει στη μαγευτική Βρετάνη.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Νίνα Γκεόργκε είναι βραβευμένη συγγραφέας, δημοσιογράφος και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των συγγραφέων. Έχει γράψει 26 βιβλία, πολλά διηγήματα και άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά. "Το μικρό παριζιάνικο βιβλιοπωλείο», που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος, μεταφράστηκε σε 33 γλώσσες, έμεινε δύο χρόνια στις λίστες των best seller στη Γερμανία, μπήκε στη λίστα των New York Times, ήταν το δημοφιλέστερο βιβλίο στην Αγγλία για το καλοκαίρι του 2015, σύμφωνα με την Independent, ενώ έγινε επίσης best seller στην Ιταλία, την Πολωνία, την Ολλανδία και άλλες χώρες. Η Νίνα μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Βερολίνο και τη Βρετάνη. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτή στο www.nina-george.com και στο www.ninageorge.de.

   "Το μικρό Παριζιάνικο Βιβλιοπωλείο" με είχε συνεπάρει πέρυσι το καλοκαίρι. Ήταν ίσως το πιο όμορφο βιβλίο του 2016. Η Nina George γράφει τόσο ρεαλιστικά, δίνει ζωή στους χαρακτήρες της. Η ανθρώπινη πλευρά, οι συνθήκες, οι καταστάσεις είναι τόσο δυνατές. Είναι σίγουρα παρμένες από την καθημερινότητα. Περιγράφει ιστορίες ανθρώπων που θα μπορούσαν να είναι οικεία μας πρόσωπα, φίλοι, συγγενείς ή ακόμα εμείς οι ίδιοι. Μου αρέσει ο τρόπος γραφής της. Είναι απλός και περιεκτικός. Πίσω από τους διαλόγους σου ανοίγονται σαν βιβλίο οι χαρακτήρες.
 
ninageorge
   Η Μαριάνε, είναι μια γυναίκα που έκανε λάθος επιλογές στη ζωή της. Παντρεύτηκε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν την έκανε να νοιώσει ευτυχισμένη. Άφησε ό,τι αγαπούσε για να γίνει μια αφοσιωμένη σύζυγος. Θεωρώντας ότι είχε πλέον αποτύχει στη ζωή θέλησε να αυτοκτονήσει. Ο γάμος ήταν δεσμά που μόνο έτσι μπορούσε να κόψει. Ένα βράδυ λοιπόν πέφτει στο Σηκουάνα, είχε αποφασίσει να αφήσει πίσω τη μίζερη ζωή της. Αναζητώντας τον θάνατο όμως βρήκε τη ζωή. Αρπάζοντας τη δεύτερη ευκαιρία που της δίνεται, αφήνει πίσω την παλιά ζωή και ξεκινά για το Κερντρίκ.

   Μια πόλη που θα της αλλάξει τη ζωή. Θα βρει τον εαυτό της, θα πατήσει στα πόδια της, θα ερωτευτεί, θα νοιώσει επιτέλους ευτυχισμένη. Μια έντονη ιστορία που θα αφήσει τα σημάδια της πάνω σας. Ένα βιβλίο για τη ζωή. Μια γυναίκα καταπιεσμένη, ένας δυστυχισμένος πραγματικά άνθρωπος, που καταφέρνει να πιάσει τη ζωή από τα μαλλιά και να φτιάξει τη δική της μοίρα. Άλλο ένα εντυπωσιακό βιβλίο από τη Nina, που αποδεικνύει για άλλη μια φορά το συγγραφικό της ταλέντο. Ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
Joomla Social by OrdaSoft!