= Το Μυστικό Του Συζύγου
Βιβλία

loogoo

Το Μυστικό Του Συζύγου

 
Το Μυστικό Του Συζύγου
της Λίαν Μοριάρτι
Εκδόσεις Ψυχογιός
 
   Μητέρα τριών κοριτσιών και σύζυγος του Τζoν-Πολ, η Σεσίλια ανακαλύπτει στη σοφίτα έναν παλιό φάκελο. Γραμμένος από το χέρι του άντρα της, αναγράφει «Να ανοιχτεί σε περίπτωση θανάτου μου».
 
mistiko01Γεμάτη περιέργεια τον ανοίγει – και ο χρόνος σταματά.

   Στο γράμμα του ο Τζον-Πολ ομολογεί ένα τρομερό λάθος, το οποίο, αν αποκαλυφθεί, θα καταστρέψει την οικογένειά τους, καθώς επίσης και τη ζωή άλλων ανθρώπων. Η Σεσίλια θέλει να κάνει το σωστό, αλλά το σωστό για ποιον; Αν προστατέψει την οικογένειά της αποσιωπώντας το μυστικό, η αλήθεια θα της σαπίσει την καρδιά. Αν όμως το αποκαλύψει, θα πληγώσει όσους αγαπά περισσότερο στη ζωή της…
 
mistiko02
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
…και δυο λόγια για τη συγγραφέα
   Η ΛΙΑΝ ΜΟΡΙΑΡΤΙ γεννήθηκε το 1966 στο Σύδνεϋ. Είναι ευπώλητη συγγραφέας πέντε μυθιστορημάτων για ενηλίκους και μίας σειράς για παιδιά. Το βιβλίο ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ κυκλοφόρησε στην Αμερική τον Αύγουστο του 2013 και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των New York Times Bestsellers μόλις δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του, ενώ συγκέντρωσε εξαιρετικές κριτικές. Η Λιάν ζει στο Σύδνεϋ με το σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

   Ηθικά διλλήματα, ανατροπές, κρυμμένα μυστικά, ζωές που τραντάζονται, ενοχές.
Πόσο εύκολο είναι να ανοίξεις ένα γράμμα που απευθύνεται σε σένα και μαθαίνοντας τι περιέχει πόση δύναμη θέλει για να καταστρέψεις τις ζωές των άλλων λέγοντας τα μυστικά που περιέχει;

   Ένα βιβλίο με ζωντανούς χαραχτήρες, υπέροχη πλοκή, καταιγιστική δράση, όμορφο χιούμορ που σπάει τη σοβαρότητα και τη μελαγχολία της υπόθεσης. Θα σας ιγκριγκάρει, θα αφεθείτε στο διάβασμα και θα ζήσετε μαζί με τον ήρωα τους ενδοιασμούς, τους φόβους, τη λύτρωση.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!