= Το Κυνήγι Της Αλεπούς
Βιβλία

loogoo

Το Κυνήγι Της Αλεπούς

 
Το Κυνήγι Της Αλεπούς
της Φανής Πανταζή
Εκδόσεις Ψυχογιός
 
kynigialepous   Εκείνος ζει την απόλυτη ευτυχία με τη σύζυγο και το παιδί του, μέχρι την ημέρα που ανακαλύπτει ότι η αγαπημένη του τον απατά. Και τότε, από τη μια στιγμή στην άλλη, χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του και όλα γύρω του γίνονται συντρίμμια. Μετά από την τραυματική εμπειρία και το επώδυνο διαζύγιο, μισεί όλες τις γυναίκες του κόσμου και μοναδικός του σκοπός από δω και πέρα είναι να βρει ένα εξιλαστήριο θύμα.

   Στην άλλη άκρη της πόλης, μια νέα γυναίκα ζει ανύποπτη τη δική της επίπλαστη ευτυχία, μέχρι που ανακαλύπτει το φρικτό, αποτρόπαιο μυστικό που της έκρυβε ο άντρας της. Ύστερα από τον αναπόφευκτο χωρισμό και τη βαθιά πληγή, ένα είναι σίγουρο. Η εμπιστοσύνη της στους άντρες έχει χαθεί οριστικά. Το μόνο που την ενδιαφέρει πλέον είναι η μικρή μοναχοκόρη της.

   Τι θα συμβεί όταν αυτοί οι δύο άνθρωποι ανταμώσουν; Πόσο ανελέητος μπορεί να γίνει εκείνος και πόσο περισσότερο μπορεί να πληγωθεί εκείνη;
 
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Φανή Πανταζή γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικές επιστήμες στη Νομική Σχολή Αθηνών. Εργάστηκε σε γνωστές πολυεθνικές εταιρείες και ασχολήθηκε πέντε χρόνια με τη διαφήμιση ως κειμενογράφος. Κύρια απασχόλησή της είναι η λογοτεχνική μετάφραση και η συγγραφή. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.
 
   Μια σύγχρονη, πραγματική ιστορία που μοιάζει με μυθιστόρημα χωρίς να είναι, με φόντο τον μαγευτικό πύργο της βασίλισσας Αμαλίας. Δυο πρόσωπα που ανακαλύπτουν πως, μερικές φορές, τις μεγάλες αποφάσεις τις παίρνει για λογαριασμό μας η ίδια η ζωή. Δυνατή, επεισοδιακή και αληθινή, θα σας γοητεύσει. Η συγγραφέας έχει σωστά δοσμένη τη σημερινή κοινωνία και τα προβλήματα εμπιστοσύνης στις σχέσεις. Σε έναν κόσμο τόσο εχθρικό, οι φόβοι είναι καθημερινό φαινόμενο… πόσο μάλλον όταν έχεις πληγωθεί και φοβάσαι να ζήσεις. Ο έρωτας όμως σου κατεβάζει τους φόβους και τις αντιστάσεις και σε κινεί με τα δικά του νήματα.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!