= Το κουνελάκι που ήθελε να κοιμηθεί
Βιβλία

loogoo

Το κουνελάκι που ήθελε να κοιμηθεί

 
Το κουνελάκι που ήθελε να κοιμηθεί
του Carl-Johan Forssén Ehrlin
Εκδόσεις Κλειδάριθμος

Ένας νέος τρόπος να κοιμίζετε το παιδί σας!

   Σας έτυχε ποτέ να δυσκολευτείτε τόσο πολύ να κοιμίσετε το παιδί σας, που ευχηθήκατε να είχατε ένα μαγικό φίλτρο; Το βιβλίο αυτό, που έχει γίνει ήδη διεθνές μπεστ-σέλερ, ίσως να είναι η λύση στο πρόβλημά σας!

   Πρόκειται για παραμύθι που επιστρατεύει πρωτοποριακές και εξελιγμένες ψυχολογικές τεχνικές, οι οποίες βοηθούν το παιδί να χαλαρώνει, να το παίρνει ο ύπνος πιο γρήγορα και να κοιμάται όλο και πιο ήρεμο κάθε βράδυ. Γραμμένο έτσι ώστε να δίνει στο ασυνείδητο του παιδιού εναύσματα που το ωθούν προς τον ύπνο, «Το κουνελάκι που ήθελε να κοιμηθεί « φέρνει απτά αποτελέσματα, τόσο για τον βραδινό όσο και για τον μεσημεριανό ύπνο.
 
kounelaki
   Κεντρικός ήρωας του παραμυθιού μας είναι ο Λάκης το κουνελάκι, που δυσκολεύεται να κοιμηθεί. Ο Λάκης είναι κουρασμένος αλλά δεν τον παίρνει ο ύπνος κι έτσι, μαζί με τη Μαμά Κουνελίνα, επισκέπτονται το Θείο Νύστα, τον καλόκαρδο μάγο που μπορεί να αποκοιμίσει τον καθένα. Στον δρόμο τους συναντάνε το Σαλίγκαρο Κοιμίση και τη σοφή Κουκουβάγια Υπναρού, που δίνουν στο Λάκη πολύτιμες συμβουλές για να τον πάρει πιο εύκολα ο ύπνος. Παρότι νυστάζει όλο και περισσότερο, ο Λάκης το κουνελάκι συνεχίζει τον δρόμο του προς το Θείο Νύστα. Ο καλόκαρδος μάγος πασπαλίζει το Λάκη με τη μαγική του ονειρόσκονη και τον κάνει να νυστάξει τόσο πολύ που με το ζόρι καταφέρνει να επιστρέψει στο σπίτι του. Εκεί, τον παίρνει ο ύπνος  και κοιμάται γλυκά όλο το βράδυ…

   Ένα γλυκό παραμύθι για τον ύπνο που θα βοηθήσει αρκετούς γονείς στο δύσκολο και καθημερινό πρόβλημα. Διαβάστε το με απαλή φωνή, ακολουθήστε τις οδηγίες και δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον για το παιδί σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!