= Το Καταφύγιο Της Αγάπης
Βιβλία

loogoo

Το Καταφύγιο Της Αγάπης

 
Το Καταφύγιο Της Αγάπης
του Nicholas Sparks
Εκδόσεις Μεταίχμιο
 
Για να ξαναγαπήσεις πρέπει να ξαναεμπιστευτείς…

   Η άφιξη μιας μυστηριώδους νέας γυναίκας, της Κέιτι, στο Σάουθπορτ, μια μικρή πόλη της Βόρειας Καρολίνα, προκαλεί ερωτηματικά. Η όμορφη Κέιτι φαίνεται αποφασισμένη να τους κρατήσει όλους σε απόσταση, όμως σιγά σιγά θα συνδεθεί με δύο ανθρώπους. Τη ντόμπρα γειτόνισσά της, τη Τζο, και τον Άλεξ, έναν καλόκαρδο χήρο καταστηματάρχη με δύο παιδιά.

katafygioagapis    Μα καθώς η Κέιτι αρχίζει να ερωτεύεται, παλεύει με το σκοτεινό μυστικό που ακόμα την καταδιώκει... ένα μυστικό που την ανάγκασε να διασχίσει τρομαγμένη, συντετριμμένη, την Αμερική ώσπου να καταφύγει στο Σάουθπορτ. Με την όλο πείσμα υποστήριξη της Τζο, η Κέιτι τελικά συνειδητοποιεί ότι πρέπει να διαλέξει… Είτε να κρυφτεί μέσα στην παροδική ασφάλειά της, είτε να ρισκάρει για να κερδίσει περισσότερα... Κι ακόμα, ότι στην πιο δύσκολη ώρα, η αγάπη είναι το μόνο αληθινά ασφαλές καταφύγιο.
 
Λίγα λόγια για το συγγραφέα
   O Nicholas Sparks είναι ο συγγραφέας των The notebook (Το σηµειωµατάριο – ελληνική έκδοση: Οι σελίδες της ζωής µας), Μessage in a bottle (Μήνυµα σε µπουκάλι – ελληνική έκδοση: Χαµένες αγάπες) και A walk to remember (ελληνική έκδοση: Απρόσµενος έρωτας), που µπήκαν όλα στη λίστα των µπεστ σέλερ των New York Times, µεταφράστηκαν σε περισσότερες από 30 γλώσσες και έγιναν µεγάλες κινηµατογραφικές επιτυχίες. Με περισσότερα από 89.000.000 αντίτυπα των βιβλίων του σε κυκλοφορία, είναι ένας από τους πιο αγαπηµένους συγγραφείς του κόσµου, αριστοτέχνης των ιστοριών αγάπης.
 
   Ο Nicholas Sparks μας δίνει άλλο ένα αριστουργηματικό βιβλίο. Μια γυναίκα που προσπαθεί να ξεφύγει από το παρελθόν και βρίσκει το μεγάλο έρωτα. Πόσο έτοιμη είναι να παραδοθεί;
 
   Ο φόβος και τα μυστικά τι σχέση έχουν; Μια γυναίκα που σταδιακά θα ξεπεράσει τους φόβους και τις ανασφάλειες και θα αφεθεί στο μαγικό κόσμο της αγάπης που κανέναν δεν αφήνει ασυγκίνητο.
 
   Ο έρωτας, το γλυκόπικρο συστατικό της ζωής, η ανάσα που γυρεύουμε σε όλο μας το ανθρώπινο ταξίδι. Ένα φιλί, ένα νεύμα, μια ματιά που θα ζεστάνει την ψυχή μας. Η ανάγκη να μοιραστούμε, να ανακαλύψουμε, να αισθανθούμε και να βαδίσουμε μαζί στα "λιβάδια" της ζωής.
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!