= Το γράμμα που δεν στάλθηκε ποτέ
Βιβλία

loogoo

Το γράμμα που δεν στάλθηκε ποτέ

 
Το γράμμα που δεν στάλθηκε ποτέ
Της Kathryn Hughes
Εκδόσεις Διόπτρα

gramma659   Η Τίνα Κρεγκ, ψάχνοντας μια μέρα στις τσέπες ενός μεταχειρισμένου κοστουμιού, βρίσκει ένα παλιό γράμμα. Ο φάκελος είναι σφραγισμένος, χωρίς να έχει ποτέ ανοιχτεί. Όταν ανοίξει το γράμμα και το διαβάσει, θα αλλάξει η ζωή της για πάντα. Κάποτε μια ιστορία αγάπης έρχεται για να μας υπενθυμίσει ότι στην πιο σκοτεινή μας ώρα, η ελπίδα ανάβει ένα κερί για να μας φωτίσει το δρόμο.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η Kathryn Hughes από το 2002 συνεργάζεται τακτικά με την εφημερίδα Guardian, δημοσιεύοντας ιστορικά και βιογραφικά κείμενα, όπως επίσης κριτικές και επιφυλλίδες σχολιασμού. Συνεργάζεται επίσης με το περιοδικό Prospect και γράφει για τους Times Literary Supplement και το Economist. Τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά της αφορούν στην ιστορία της βικτοριανής εποχής και τη σύγχρονη λαϊκή κουλτούρα.

gramma658   Μια γυναίκα θύμα οικογενειακής κακοποίησης που προσπαθεί να ξεφύγει από το μέθυσο και βίαιο σύζυγό της. Ένα γράμμα θα της δώσει την αφορμή που ψάχνει για να πάρει τη ζωή στα χέρια της, να βρει τον παραλήπτη και μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια να βρει τον εαυτό της και τη δύναμη να συνεχίσει και να απαιτήσει από τη ζωή όλα όσα της στέρησε. Σε ποιον απευθύνεται; Γιατί θεωρεί ότι πρέπει να κάνει τα πάντα για να βρει τον παραλήπτη; Ποιες δυσκολίες θα βρει και θα είναι ικανές να την σταματήσουν; Και με τον σύζυγο; Πώς θα περάσει από αυτή την ψυχολογική φυλακή; Έχει τη δύναμη που χρειάζεται για αν αντιμετωπίσει κατάματα τη ζωή;

   Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στις σελίδες αυτού του υπέροχου βιβλίου. Αφυπνιστείτε και απαιτήστε από τη ζωή να πάρετε όλα όσα πραγματικά στερηθήκατε.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!