Βιβλία

Η Τέχνη Της Αγάπης

 
Η Τέχνη Της Αγάπης
του Erich Fromm
Εκδόσεις Διόπτρα

   Είναι η αγάπη τέχνη που χρειάζεται γνώση και προσπάθεια; Ή μήπως η αγάπη είναι απλώς ένα ευχάριστο συναίσθημα, που κατά σύμπτωση το «συναντά» κανείς αν είναι τυχερός;

   Τις απαντήσεις θα τις βρείτε στο εμβληματικό βιβλίο του Erich Fromm «Η Τέχνη της Αγάπης», που κυκλοφορεί σε ειδική επετειακή έκδοση. Διαβάζοντας την «Τέχνη της Αγάπης» θα μπείτε σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία αυτογνωσίας και θα αποκωδικοποιήσετε τα συναισθήματά σας. Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη σας!
 
techniagapis
  
   Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν αγαπούν, είναι ανίκανοι να ανυψωθούν ως το μοναδικό επίπεδο που έχει πραγματικά σημασία. Το επίπεδο της αγάπης που είναι συνυφασμένη με την ωριμότητα, την αυτογνωσία και το θάρρος. Όπως ισχύει και για κάθε άλλη τέχνη, έτσι και η τέχνη της αγάπης απαιτεί άσκηση και συγκέντρωση, όπως επίσης και αυθεντική διορατικότητα και κατανόηση.
 
   Στο κλασικό αυτό βιβλίο, ο φημισμένος ψυχαναλυτής και κοινωνικός στοχαστής Έριχ Φρομ διερευνά την αγάπη απ’ όλες τις πλευρές και τις όψεις της – όχι μόνο τη ρομαντική αγάπη, που είναι διαποτισμένη από τόσες παρανοήσεις και τόσες μεγάλες προσδοκίες – αλλά και την αδελφική αγάπη, την ερωτική αγάπη, την αγάπη των γονιών για τα παιδιά τους, την αγάπη για τον εαυτό μας και την αγάπη για το Θεό.
Επετειακή έκδοση για τα πενήντα χρόνια από την έκδοση αυτού του βιβλίου που σίγουρα σημάδεψε και βοήθησε πολλές γενιές.

   Ένα βιβλίο για την αγάπη σε όλες τις μορφές της. Ένα βιβλίο τόσο σημερινό. Τόσο φρέσκο και τόσο ζωντανό, σαν να μην έχουν περάσει πενήντα χρόνια από την έκδοσή του.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!