= Συναντήσεις
Βιβλία

loogoo

Συναντήσεις

 
Συναντήσεις
Της Μαρίνας Πετροπούλου
Εκδόσεις Λιβάνη

   Η ζωή είναι γεμάτη συναντήσεις. Οι περισσότερες μένουν γνωριμίες, περαστικές φιλίες και άλμπουμ με φωτογραφίες διακοπών και εφήμερων σχέσεων.

   Απ’ τις υπόλοιπες κάποιες γίνονται ευτυχείς συγκυρίες έρωτα, γάμου, συνεργασίας και φιλίας ως τα βαθιά γεράματα, ενώ κάποιες άλλες είναι απλά κακά συναπαντήματα που οδηγούν στον όλεθρο, στην καταστροφή, στην αποτυχία και το θάνατο.

sinantisis   Σε ποια κατηγορία συνάντησης ανήκει άραγε η παράνομη ερωτική σχέση της Αλίκης με το Σταύρο; Οι τέσσερις μοιράστηκαν στα δύο. Ο Σταύρος με την Αλίκη απ’ τη μια κι ο Θωμάς με την Έλενα απ’ την άλλη, ξημέρωσαν συμφωνώντας και διαφωνώντας χιαστί, χωρίς να καταλήξουν πουθενά.

   Εκείνη τη νύχτα δύο αγαπημένα ζευγάρια κοιμήθηκαν με γυρισμένες πλάτες.

Επάνω ψηλά η κόκκινη πανσέληνος γελούσε και σάρκαζε τη συνάντησή τους.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
   Η Μαρίνα Πετροπούλου κατάγεται από τη Σπάρτη. Μεγάλωσε στα Γιάννενα και ήρθε στην Αθήνα δεκαεφτά χρονών.
   Σπούδασε σχέδιο και διακοσμητική στη σχολή Βακαλό και ασχολήθηκε με την κεραμική και τη ζωγραφική σε ιδιωτικά εργαστήρια.
   Επίσης ασχολήθηκε με το εμπόριο, επάγγελμα που ασκεί μέχρι σήμερα.
Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της Σαν Γλυκό του Κουταλιού, Λεκές από Κόκκινο Κρασί, Τα Μπλε Φεγγάρια, Ένα Πρωινό, Το Ταγκό της Δανάης, Χωρίς Κραγιόν, Η Τελευταία Λέξη, Η Άκρη της Κλωστής, Στους Πέντε Ανέμους, Άδειες Κυριακές, Για Όλα Υπάρχει Λόγος, Tο Πέπλο και Έτσι Είναι η Ζωή.
 
   Δύο ζωές που καταστράφηκαν στην εφηβεία, ένας έρωτας που δεν πρόλαβε να ανθίσει. Μετά από χρόνια, ο έρωτας παραμένει και είναι έτοιμος να «καταβροχθίσει» δυο οικογένειες. Θα επέλθει η καταστροφή; Θα ζωντανέψει ο εφηβικός έρωτας; Θα πρυτανεύσει η λογική; Και τα παιδιά; Τι ρόλο έχουν σε όλα αυτά; Πόσο δυνατή είναι μια αγάπη για να αντέξει αυτή τη φορά;

   Ένα βιβλίο που θα σας τυραννήσει. Θα συγκρουστείτε και θα υποφέρετε μαζί με τους ήρωες, θα περάσετε έντονες στιγμές και θα παρασυρθείτε από πάθη. Η Μαρίνα θα σας ανοίξει τις Πύλες και εσείς θα υποκύψετε στο πέρασμά τους.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!