Βιβλία

Σπίτι σε τάξη – Ζωή σε τάξη

 
Σπίτι σε τάξη – Ζωή σε τάξη
της Marie Kondo
Εκδόσεις Κλειδάριθμος

   Μεταμορφώστε το σπίτι σας σε έναν μονίμως τακτοποιημένο χώρο, απαλλαγμένο από την ακαταστασία και δείτε πώς θα αλλάξει όλη σας η ζωή.

   Η Μαρί Κόντο, η Γιαπωνέζα ειδική στην εξάλειψη της ακαταστασίας και την τακτοποίηση, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα δωμάτιά σας μια για πάντα με την απλή Μέθοδο KonMari. Το κλειδί για την επιτυχημένη τακτοποίηση είναι να αντιμετωπίσετε το σπίτι σας με τη σωστή σειρά, να κρατήσετε μόνο αυτά που πραγματικά αγαπάτε και να το κάνετε αυτό με τη μία.

   Αυτή η εκπληκτικά εύκολη μέθοδος δεν θα αλλάξει μόνο τον χώρο σας, αλλά και εσάς τους ίδιους. Θα νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα γίνετε πιο επιτυχημένοι και θα αποκτήσετε το κίνητρο για να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε.
 
spitisetaksi   Ένα τακτοποιημένο σπίτι σου βγάζει μια ηρεμία. Η ρίζα του προβλήματος της ακαταστασίας έχει να κάνει με τον τρόπο σκέψης μας. Καιρός να "τακτοποιήσουμε" σπίτι και ζωή με απλές και εύκολες μεθόδους και θα δούμε με άλλο μάτι τη ζωή μας.

   Κάνοντας τις σωστές κινήσεις εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα. Το σπίτι σας είναι σωστά οργανωμένο, η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη και η διάθεση σας ανεβαίνει κατακόρυφα. Σκεφτείτε πόσα μπορείτε να καταφέρετε όταν οι σκέψεις σας δεν βρίσκονται στα καθημερινά (δεν έχω τίποτα να φορέσω - με ΔΥΟ ντουλάπες ρούχα, πού άφησα τα κλειδιά, δεν βρίσκω τις αποδείξεις για να τις περάσω στη δήλωση) και πολλά άλλα που μας κάνουν να χάνουμε άσκοπα το χρόνο μας και να χαλάμε τη διάθεσή μας.

   Καιρός να ανασυνταχθούμε και να απολαύσουμε ένα ομορφότερο σπίτι, πιο λειτουργικό, περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας και μια καλύτερη ζωή. Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στις σελίδες αυτού του εκπληκτικού βιβλίου.

   Μια νέα χρονιά έρχεται καιρός να αλλάξουμε συνήθειες και ζωή!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!