= S.E.C.R.E.T III - Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Βιβλία

loogoo

S.E.C.R.E.T III - Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

 
S.E.C.R.E.T  III - Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
της L. MARIE ADELINE
Εκδόσεις Πατάκη
 
   Στο πρώτο βιβλίο, μετά τον θάνατο του συζύγου της, η ζωή της Κέισσι είναι γεμάτη τύψεις και μοναξιά. Ο κόσμος της θα αλλάξει άρδην όταν θα ανακαλύψει το ημερολόγιο που άφησε πίσω της μια μυστηριώδης γυναίκα στο εστιατόριο όπου εργάζεται η Κέισσι. Οι συγκλονιστικές, ωμές εξομολογήσεις που περιέχει τη σοκάρουν και τη συναρπάζουν την ίδια στιγμή και στο τέλος την οδηγούν στο S.E.C.R.E.T., μια μυστική εταιρεία που η αποστολή της είναι να βοηθάει γυναίκες να πραγματοποιήσουν τις πιο μύχιες ερωτικές φαντασιώσεις τους. Η Κέισσι θα περάσει από δέκα στάδια που, απελευθερώνοντάς την, θα ξυπνήσουν όχι μόνο το σώμα, αλλά και την ίδια της την ύπαρξη, δίνοντάς της μια πρωτόγνωρη αυτοπεποίθηση, που τη μεταμορφώνει και της δίνει το θάρρος να ζήσει πραγματικά.

iapokalipsi
 
   Στο δεύτερο, μπορείς να κρατήσεις µυστικό; Το S.E.C.R.E.T. λειτουργεί… xωρίς κριτική, xωρίς όρια, χωρίς αναστολές.

   Πληγωμένη από το Γουίλ, τον εργοδότη και εραστή της, η Κέισσι αφιερώνεται ολοκληρωτικά στο S.E.C.R.E.T., τη µυστική οργάνωση που την άλλαξε για πάντα πραγματοποιώντας τις πιο ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις της. Τώρα έχει έρθει η σειρά της να καθοδηγήσει τη νέα υποψήφια της οµάδας, τη Ντοφίν Μέισον.

   Στα τριάντα ένα της, η Ντοφίν έχει κατάστηµα µε ρούχα στη Νέα Ορλεάνη. Είναι ερωτευµένη µε το Μαρκ Ντρούρυ, ντόπιο ροκ σταρ, είναι όµως πολύ ντροπαλή για να το δείξει. Θα τη βοηθήσει το S.E.C.R.E.T. να βρει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να ριψοκινδυνέψει πάλι την καρδιά της;

   Κι ενώ η Κέισσι αγωνιά ότι δε θα έρθει ποτέ η σωστή στιγµή για την ίδια και τον Γουίλ, εμπνέεται βοηθώντας τη Ντοφίν. Οι δύο γυναίκες προσπαθούν να βρουν το δρόµο τους στο δύσβατο µονοπάτι ανάµεσα στις καρδιές και τα πάθη τους, ελπίζοντας να ανακαλύψουν τι πραγµατικά θέλουν από τη ζωή και τον έρωτα.

   Στο τρίτο και τελευταίο βιβλίο, το πιο σηµαντικό πράγµα στη ζωή της Κέισσι Ρόµπισο είναι ο Γουίλ Φορέ, ο έρωτας της ζωής της. Όµως, µόλις ο Γουίλ ανακαλύπτει ότι η Κέισσι είναι µέλος του S.E.C.R.E.T., της µυστικής οµάδας για την οποία γράψαμε πιο πάνω, αποφασίζει να διαλύσει τη σχέση τους. Πληγωµένη, η Κέισσι σκουπίζει τα δάκρυά της και αφοσιώνεται στην προετοιµασία της τελευταίας υποψήφιας του S.E.C.R.E.T., της Σολάνζ Φαραντέυ. Παράλληλα αρχίζει να ξαναβλέπει το Τζέσσι, το σέξι κακό παιδί, παρόλο που ξέρει ότι ποτέ δε θα την αγαπήσει τόσο βαθιά όσο ο Γουίλ.

   Η όµορφη και έξυπνη Σολάνζ, παρουσιάστρια ειδήσεων σε τοπικό κανάλι και διαζευγµένη µητέρα, έχει λαµπρή καριέρα αλλά φθίνουσα ερωτική ζωή. Η µύησή της ξυπνάει µέσα της άγνωστα πάθη, πηγαίνοντάς την πιο βαθιά από οποιαδήποτε άλλη υποψήφια του S.E.C.R.E.T. Άραγε θα µπορέσει να βρει αυτό που λαχταράει η καρδιά της; Κι όταν ο Γουίλ συνειδητοποιήσει το τραγικό λάθος που έκανε, θα µπορέσει η Κέισσι να τον συγχωρήσει;

   Μετά τις  50 αποχρώσεις του Γκρι, αυτή η σειρά ήρθε να ταράξει τα νερά και τα κατάφερε. Αισθησιακό, ερωτικό, ρομαντικό, περιπετειώδες, γεμάτο επιθυμίες και φαντασιώσεις. Κυρίαρχος ο ρόλος των γυναικών σε αυτά τα βιβλία. Ο έρωτας σε όλες του τις διαστάσεις. Μια σειρά βιβλίων που θα μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη σας!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!