Βιβλία

Ρέκβιεμ

 
Ρέκβιεμ
της Λόρεν Όλιβερ
Εκδόσεις Ψυχογιός

   Εκείνοι προσπάθησαν να μας αφανίσουν, να μας θάψουν στο παρελθόν. Και όμως, είμαστε ακόμα εδώ. Και κάθε μέρα γινόμαστε περισσότεροι.
 
rekviem   Οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές, οι Ανατροπείς και η κραταιά Κοινωνία των Θεραπευμένων, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους και οδεύουν προς την τελική αναμέτρηση.

   Η Λένα αναστατώνεται από την αναπάντεχη επανεμφάνιση του Άλεξ στη ζωή της και καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην πρώτη της αγάπη και στον έρωτά της για το Τζούλιαν, τον νεαρό συναγωνιστή που της έχει δοθεί ολοκληρωτικά. Δυο κόσμοι πέρα για πέρα διαφορετικοί συγκρούονται. Ο κόσμος της λογικής και των προδιαγεγραμμένων αποφάσεων απειλεί να συντρίψει τον κόσμο της ελεύθερης βούλησης, όπου η αληθινή αγάπη και ο πόνος συνυπάρχουν, τυραννούν μα και απελευθερώνουν.

   Στο τρίτο βιβλίο της σειράς, νέες περιπέτειες περιμένουν τη Λένα, ένας παλιός έρωτας εμφανίζεται και ένας νέος γεννιέται. Ποια θα είναι η απόφαση που θα πάρει; Βέβαια δεν είναι μόνο ο έρωτας το πρόβλημα της Λένα... πολλά συμβαίνουν και πολλές οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν.

   Ποια θα είναι η έκβαση; Οι συγκρούσεις δυνατές, τα διλλήματα άφθονα για την ηρωίδα μας.

   Ανατρέξτε στις συγκλονιστικές σελίδες του βιβλίου. Εγώ δεν αποκαλύπτω τίποτα. Το λάτρεψα όπως είχα λατρέψει και τα δύο προηγούμενα, το "Παραλήρημα" και το "Χαμός".
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!