= Rebecca Newton - Η Ιερή Φλόγα
Βιβλία

loogoo

Rebecca Newton - Η Ιερή Φλόγα

 
Rebecca Newton - Η Ιερή Φλόγα
του Mario Routi
Εκδόσεις Λιβάνης

Η ζωή της Ρεβέκκας πρόκειται να αλλάξει!

   Στην αρχή, οι αρχαίοι θεοί δεν έπλασαν μόνο τη Γη. Δημιούργησαν τρεις ακόμα κόσμους. Τα Ηλύσια Πεδία, έναν παράδεισο στον οποίο ζούσαν οι ίδιοι. Τα Τάρταρα, τον σκοτεινό κόσμο των Δαιμόνων και των Τιτάνων, που κυβερνάται από την Αρχαία θεότητα, τον Κρόνο και τέλος τη Χώρα του Λευκού Ήλιου, όπου βρίσκονται όλοι οι ήρωες και τα πλάσματα των μύθων. Κένταυροι και Μινώταυροι, Κύκλωπες και Γοργόνες, Αμαζόνες και φτερωτά άλογα! Σ’ αυτή τη χώρα, ο Δημιουργός εναπόθεσε την Ιερή Φλόγα, την Κοσμική Πηγή Ενέργειας που κρατά το σύμπαν σε ισορροπία, και που θα πρέπει να προστατευτεί από τα σκοτεινά τέρατα και τους σατανικούς θεούς που επιδιώκουν να την αρπάξουν, προκειμένου να καταστρέψουν όλους τους κόσμους.

ierifloga   Ακούγοντας ότι η Ρεβέκκα είναι χαρισματική, ο Τουργκόθ, ο διαφεντευτής του βασιλείου Μπιστ, οργανώνει την απαγωγή της. Όταν οι δυο τους θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο, θα διαπιστώσουν ότι υπάρχει ένα παράξενο δέσιμο μεταξύ τους και τα πεπρωμένα τους θα σμίξουν για πάντα. Όμως, παρόλο που αρχίζουν να νιώθουν βαθιά αισθήματα ο ένας για τον άλλον, είναι καταδικασμένοι να μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα...

   Το βιβλίο «Ρεβέκκα Νιούτον, η Ιερή Φλόγα», είναι μια ιστορία επικών πολέμων, μεγάλων παθών, μυθικών πλασμάτων και αρχαίων θεών. Ένα περιπετειώδες μυθιστόρημα που φτάνει στον πυρήνα για το τι εννοούμε όταν μιλάμε για το Καλό και το Κακό.

   Μία ξεχωριστή και συναισθηματική περιπέτεια Φαντασίας, που παντρεύει με μεγάλη τέχνη το αρχαίο με το σύγχρονο, συνδυάζοντας τη μυθολογία με ατμοσφαιρικές θρυλικές μάχες, ρομαντισμό και μυστήριο.

   Ο συγγραφέας ξεκίνησε αυτό το βιβλίο το 2000, με σκοπό να το χρησιμοποιήσει σε μια σειρά που θα ονομαζόταν «Οράιζον», αλλά, γράφοντάς το, τα πράγματα άλλαξαν και το «Οράιζον» ενσωματώθηκε σε αυτό το βιβλίο που έμελλε να είναι το πρώτο βιβλίο μιας επικής σειράς φαντασίας για μικρούς και μεγάλους.

   Μια περιπετειώδης ιστορία φαντασίας εξελίσσεται στις σελίδες του βιβλίου, που θυμίζει κινηματογραφική ταινία  με υπέροχες σκηνές - εικόνες! Οι μάχες περιγράφονται διεξοδικά και με μια ζωντάνια που σε συναρπάζει χωρίς ευτυχώς πολλά ανούσια κουραστικά λόγια.

   Μιλάμε για μια ιστορία πάλης καλού εναντίον κακού και των επιπτώσεών του, σε ανθρώπους και πράγματα. Αλλαγές σε στρατόπεδα, χαραχτήρες που δοκιμάζονται προς ανεύρεση των σωστών αποφάσεων και που πλάθονται μπροστά μας σε κάθε κεφάλαιο. Τα παθήματα άλλοτε γίνονται μαθήματα και άλλοτε η καταστροφή τους. Ποιος τελικά θα επικρατήσει σε αυτή την αιώνια μάχη; Δεν ξέρω να σας πω... Η ιστορία συνεχίζεται και ανυπομονώ να διαβάσω τη συνέχεια!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!