Βιβλία

Πώς Να Αλλάζετε Τη Γνώμη Των Άλλων

 
Πώς Να Αλλάζετε Τη Γνώμη Των Άλλων
Του Rob Jolles
Εκδόσεις Κλειδάριθμος
 
   Σίγουρα γνωρίζετε πολλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη από μια αλλαγή στη ζωή τους. Ωστόσο, παρά τις καλοπροαίρετες προσπάθειές σας να τους ωθήσετε προς αυτή την κατεύθυνση, εκείνοι αντιστέκονται. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι οι άνθρωποι ενστικτωδώς φοβούνται την αλλαγή.

   Ως πωλητής, πατέρας, φίλος και σύμβουλος, ο Ρομπ Τζόλες γνωρίζει πολύ καλά αυτό το σενάριο. Βασιζόμενος στο εξαιρετικά επιτυχημένο παρελθόν του στις πωλήσεις και μετά από δεκαετίες ερευνών, περιγράφει μια απλή, εφαρμόσιμη, προβλέψιμη, αλλά και έντιμη διαδικασία που θα σας δώσει τη δυνατότητα να καθοδηγήσετε τους άλλους, ώστε να ανακαλύψουν οι ίδιοι ποιες αλλαγές είναι αναγκαίο να κάνουν και γιατί.
 
gnomi
   Μέσα από παραστατικές ιστορίες – άλλοτε αστείες, άλλοτε συγκινητικές, αλλά πάντα διαφωτιστικές – ο Ρομπ Τζόλες θα σας μυήσει στα μυστικά της άσκησης επιρροής με ηθικό τρόπο.

   Ό,τι κι αν ελπίζετε να πετύχετε – να κλείσετε μια πώληση, να βελτιώσετε μια σχέση ή κάτι άλλο – οι σοφές συμβουλές του Τζόλες θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ότι η αλλαγή της γνώμης των άλλων είναι κατά βάθος μια πράξη ενδιαφέροντος και ότι προϋποθέτει να συμμεριστείτε το πρόβλημα του άλλου.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Rob Jolles είναι πρόεδρος της Jolles Associates, Inc., μιας εταιρείας παροχής συμβουλών και εκπαίδευσης που δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο. Υπήρξε διακεκριμένος πωλητής και εκπαιδευτής πωλητών στις εταιρείες New York Life και Xerox και έχει να επιδείξει περισσότερα από τριάντα χρόνια πείρας στην τέχνη της αλλαγής της γνώμης των άλλων. Είναι συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων, μεταξύ των οποίων και το Customer Centered Selling.

   Ένα βιβλίο που θα βοηθήσει πολύ τους ανθρώπους που κινούνται στις πωλήσεις να καταλάβουν καλύτερα τις ανάγκες των πελατών τους , να βρουν τις χρυσές τομές και να πραγματοποιήσουν πωλήσεις και να κάνουν τους πελάτες τους ευχαριστημένους. Θα μπορέσουν να έχουν ένα ικανοποιημένο πελατολόγιο και μέσω της φήμης να εδραιώσουν το όνομά τους στις επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται.

Ικανοποιημένοι πελάτες – καλές πωλήσεις.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!