= Πεταλούδα στον πάγο
Βιβλία

loogoo

Πεταλούδα στον πάγο

 
Πεταλούδα στον πάγο
Σίλβια Ντέι
Εκδόσεις Τουλίπα
 
   Η Τίγκαν Ράνσον είναι μια λαμπρή γιατρός στο χώρο της αισθητικής χειρουργικής. Με δική της τηλεοπτική εκπομπή και μόνιμη κατοικία τη Νέα Υόρκη. Μετά από ένα τραγικό γεγονός, η ίδια τα παρατά όλα και βρίσκεται στο Σιάτλ. Νέα ζωή, νέοι φίλοι, νέες συνήθειες. Πίστευε πως αυτή η αλλαγή θα της έκανε καλό και ίσως να κατάφερνε να ξεπεράσει με τον καιρό εκείνα που είχαν συμβεί. Η φιλία της με τη γειτόνισσά της Ρόξι και το σύζυγό της Μάικ, τη βοηθά να καταλαγιάσει τον πόνο της απώλειας.

   Σε έναν περίπατο με τη Ρόξι, η Τίγκαν πέφτει πάνω σε έναν πολύ αρρενωπό άνδρα και για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό η καρδιά της φτερουγίζει. Η σύνδεσή τους είναι άμεση, η χημεία μεταξύ τους καυτή. Όταν αντιλαμβάνεται ότι αυτός ο άνδρας μένει απέναντί της, θα κάνει τα πάντα για να θάψει μέσα της όλα όσα νοιώθει. Ο Γκάρετ Φρόστ όμως δεν είναι άνθρωπος που θα το βάλει κάτω. Την πολιορκεί στενά και δεν της αφήνει περιθώρια φυγής. Έχει και εκείνος το δικό του φορτίο πόνου, αλλά κάνει τα πάντα για να δείξει στην Τίγκαν ότι είναι δίπλα της και θα είναι για πάντα.
 
petalouda2045
   Το τέλος του βιβλίου δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς. Σας το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια. Οι τελευταίες σελίδες του θα σας κάνουν να μείνετε με το στόμα ανοικτό. Η συγγραφέας έχει κάνει τρομερή δουλειά και ο ιστός της υπόθεσης δεν ξεμπλέκεται εύκολα. Εκεί που είσαι σίγουρος ότι έχεις βρει τι κρύβει η ντουλάπα, σου ανοίγει μια άλλη και σε αποσυντονίζει. Ο τρόπος συμπεριφοράς των ηρώων δείχνει ότι υπάρχει κάποιο ή κάποια μυστικά που δύσκολα θα αποκαλυφθούν. Όσο και να προσπαθείς να λύσεις αυτό το γρίφο, απλά θα ανοίγεις περισσότερες πόρτες σε ένα μυστικό τούνελ.

   Κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, οι χαρακτήρες είναι γήινοι. Η ιστορία μπορεί στην αρχή να φαίνεται θολή, καθώς περιγράφει συναισθήματα χωρίς ο αναγνώστης να γνωρίζει την ιστορία. Το παζλ ολοκληρώνεται στις τελευταίες σελίδες και είναι λυτρωτικό τόσο για τους χαρακτήρες όσο και για το αναγνωστικό κοινό.

   Η «Πεταλούδα στον πάγο» είναι μια συναισθηματική και προκλητική ιστορία που δίνει ένα μήνυμα ελπίδας, αλήθειας και ενθάρρυνσης. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η ΣΙΛΒΙΑ ΝΤΕΪ είναι η νούμερο ένα ευπώλητη συγγραφέας στη λίστα των New York Times αλλά και διεθνώς, με περισσότερα από δώδεκα μυθιστορήματά της να έχουν μεταφραστεί σε 39 χώρες. Εκατομμύρια αντίτυπα των βιβλίων της κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο καθώς έχει δημιουργήσει ένα φανατικό αναγνωστικό κοινό σε όλα τα είδη με τα οποία έχει καταπιαστεί. Ήταν υποψήφια για το βραβείο Goodreads Choice for Best Author και το έργο της έχει τιμηθεί ως το Ρομάντζο της Χρονιάς στο Amazon. Έχει τιμηθεί, επίσης, με το βραβείο RT Book Reviews Reviewers’ Choice, ενώ ήταν επανειλημμένα υποψήφια για τα βραβεία RITA που δίνονται στους κορυφαίους συγγραφείς αισθηματικών ιστοριών της Αμερικής. Από τις Εκδόσεις ΤΟΥΛΙΠΑ κυκλοφορούν τα τρία πρώτα μυθιστορήματα της σειράς Crossfire, ΓΥΜΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΕΥΑΛΩΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ και ΔΕΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Joomla Social by OrdaSoft!