= Όμορφο Αφεντικό
Βιβλία

loogoo

Όμορφο Αφεντικό

 
Όμορφο Αφεντικό
Των Christina Lauren
Eκδόσεις Κεστός

   Όταν ο Γουίλ ερωτεύτηκε τη Χάνα, το ιδιόρρυθμο χιούμορ της και η παθιασμένη αφοσίωσή της στην καριέρα της αποτελούσαν στοιχεία της γοητείας της – ήταν εκείνα που τον αιχμαλώτισαν από την πρώτη στιγμή. Εντάξει, ήταν και η σεμνότυφη στάση της ως νεοφώτιστης στο σεξ, αλλά και η προθυμία της να τον αφήσει να της διδάξει τα πάντα.
 
omorfoafentiko
 
   Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η Χάνα δέχεται ένα καταιγισμό επαγγελματικών προτάσεων από πανεπιστήμια σε κάθε σημείο των Ηνωμένων Πολιτειών και δυσκολεύεται ν’ αποφασίσει τι θέλει, πού θα ζήσουν και αν πρέπει να επιβάλει στο Γουίλ την όποια απόφασή της. Και ξαφνικά αντιλαμβάνονται και οι δύο πως η μαγεία στο κρεβάτι είναι μόνο ένα κομμάτι μιας σχέσης… Η κοινή ζωή με το ταίρι σου αποδεικνύεται κάτι εντελώς διαφορετικό…
 
   Απολαύστε το προτελευταίο βιβλίο της σειράς-φαινόμενο που ξεκίνησε με το Όμορφο Κάθαρμα, με πρωταγωνιστές τους Γουίλ και Χάνα, αλλά και με τους Μπένετ, Χλόη, Μαξ, Σάρα και… Τζορτζ.

Λίγα λόγια για τις συγγραφείς
christinalaurenΗ ΚΡΙΣΤΙΝΑ και η ΛΟΡΕΝ είναι συγγραφικό δίδυμο. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2009 κατά τη συγγραφή fanfiction (λογοτεχνικών διαδικτυακών έργων που βασίζονται σε ήδη υπαρκτούς χαρακτήρες) και ξεκίνησαν τη δημοφιλή συνεργασία τους με το A Little Crazy. Ξαναδούλεψαν μαζί το διάσημο fanfiction The Office για να δημιουργήσουν το μυθιστόρημα Όμορφο Κάθαρμα [Beautiful Bastard], που μέχρι τώρα έχουν διαβάσει πάνω από 2.000.000 αναγνώστες. Από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, οι δύο συνεργάτιδες και φίλες βρίσκονται με ένα αισθηματικό μυθιστόρημα στο χέρι.

   Ήρθε και το ένατο και προτελευταίο βιβλίο του πιο δυναμικού συγγραφικού διδύμου.

   Ο Γουίλ και η Χάνα παντρεύονται και όλη η ομορφοπαρέα είναι εκεί για το μεγάλο γεγονός. Όλα οδεύουν σε happy end αλλά οι αλλαγές είναι αυτό που φοβάται το ζευγάρι. Θα παραμείνει το ίδιο πάθος και μετά το γάμο; Θα αλλάξει η ζωή τους; Θα υπάρξουν άλλες πλέον προτεραιότητες; Τι θα συμβεί άραγε;  

   Φυσικά και δεν θα σας πω τι γίνεται, αρκεί να ανοίξετε τις σελίδες του βιβλίου για να μάθετε. Απολαύστε άλλο ένα βιβλίο της πιο best seller σειράς και αφεθείτε με πάθος στα χέρια των πρωταγωνιστών!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!