= Όμορφη Λατρεία
Βιβλία

loogoo

Όμορφη Λατρεία

 
Όμορφη Λατρεία
των Christina και Lauren
Εκδόσεις Κεστός
 
   Ένα ερωτευμένο ζευγάρι με τάσεις επιδειξιομανίας, ένα αξιολάτρευτο μωρό που έρχεται στον κόσμο και μερικοί καλοί φίλοι που κάνουν τα πάντα για να διευκολύνουν τους σέξι γονείς…

   Μετά την παγκόσμια επιτυχία των μπεστ-σέλερ «Όμορφο Κάθαρμα», «Όμορφη Σκύλα», «Όμορφος Ξένος», «Όμορφο Ξεκίνημα», «Όμορφος Παίκτης» και «Όμορφη Αμαρτία», ένα ακόμα βιβλίο της σειράς σας περιμένει να το απολαύσετε! Οι ήρωες που λατρέψατε είναι πάλι εδώ και είναι έτοιμοι να παραδοθούν στα πάθη τους…
 
omorfilatreia
   Ενώ το νεαρό ζευγάρι του μπεστ σέλερ «Όμορφος Ξένος» – η πανέμορφη Σάρα Ντίλον, αστέρι στα οικονομικά και ο Βρετανός καρδιοκατακτητής Μαξ Στέλαρ, το κακό παιδί της Γουόλ Στριτ που τη βρίσκει με πονηρές φωτογραφίες – εξακολουθούν να επιδίδονται με τρέλα σε ερωτικά παιχνίδια, η άφιξη ενός μωρού, της χαριτωμένης Άναμπελ, απειλεί να αλλάξει τα πάντα στη ζωή τους.

   Θα καταφέρουν οι δυο τους να συμβιβάσουν την οικογενειακή ζωή με την αμοιβαία έλξη που νιώθουν, να βρουν ισορροπία ανάμεσα στις σεξουαλικές περιπέτειες που δεν είναι έτοιμοι να απαρνηθούν και τις νέες οικογενειακές τους ευθύνες; Ευτυχώς, όλη η παρέα τους είναι πρόθυμη να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν αυτή την πρόκληση – ο Μπένετ, η Χλόη, ο Γουίλ, η Χάνα… και, φυσικά, ο ανεκδιήγητος Τζορτζ! Τρελό, απίστευτο, σέξι και τρυφερό… το νέο βιβλίο της σειράς-φαινόμενο θα σας συναρπάσει!

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς
Η ΚΡΙΣΤΙΝΑ και η ΛΟΡΕΝ είναι το συγγραφικό δίδυμο που δημιούργησε τα μπεστ-σέλερ «Όμορφο Κάθαρμα» (Beautiful Bastard), «Όμορφη Σκύλα» (Beautiful Bitch) και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς, τα οποία έχουν διαβάσει πάνω από 2.000.000 αναγνώστες μέχρι σήμερα. Από τότε που θυμούνται τον εαυτό τους, οι δύο συνεργάτιδες και φίλες βρίσκονται με ένα αισθηματικό μυθιστόρημα στο χέρι.
Μπορείτε να μαθαίνετε νέα τους στη διεύθυνση ChristinaLaurenBooks.com, καθώς και στο Twitter, στα @seeCwrite και @lolashoes.

   Η αλήθεια είναι ότι ο Μάξ και η Σάρα τα έχουν βρει μπαστούνια, το μωρό που έχει έρθει έχει εκμηδενίζει την ερωτική τους ζωή. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια με τον ερχομό ενός μωρού. Πώς το αντιμετωπίζουν; Προσπαθώντας να ξεκλέψουν χρόνο για να βρεθούν μόνοι. Το ζευγάρι-ηφαίστειο λοιπόν σε νέες περιπέτειες!

   Σε αυτό το βιβλίο γέλασα, σκέφτηκα, συμπόνεσα το ζεύγος. Βλέπει με ευθυμία ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, «φωτίζει» όλες τις πτυχές και είναι παράδειγμα προς μίμηση. Μια σχέση που περνά σε άλλη διάσταση, πιο ώριμη, πιο δυνατή και πιο ερωτική από ποτέ.

   Ο έρωτας και η επιθυμία νικά και ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους και τη σχέση τους. Αν τα προηγούμενα βιβλία σας άρεσαν με αυτό θα ξετρελαθείτε!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!