= Ο Οίκος Των Κομαρρέ: Σάρκα Και Αίμα
Βιβλία

loogoo

Ο Οίκος Των Κομαρρέ: Σάρκα Και Αίμα

 
Ο Οίκος Των Κομαρρέ
Βιβλίο Δεύτερο: Σάρκα Και Αίμα
Της Kristen Painter
Εκδόσεις Μάτι

   Όσοι γεννήθηκαν στη ζωή Κομαρρέ, παράγουν αίμα σε αφθονία, ισχυρό, καθαρό και πλούσιο…

sarkakaiaima   Με το δαχτυλίδι των οδυνών να παραμένει χαμένο και τη Συνθήκη μεταξύ αλλόκοσμων και ανθρώπων να έχει καταλυθεί, τα προβλήματα της Κρίσαμπελ και του Μάλκολμ μόλις αρχίζουν. Η Κρίσαμπελ χρωστάει ακόμα χάρη στο Μάλκολμ για την βοήθειά του, αλλά θα χρειαστεί να επιστρέψουν στο Κορβινέστρι για να την εκπληρώσει, στη μυστική πόλη των βαμπίρ, εκεί που κανείς από τους δυο τους δεν είναι ευπρόσδεκτος.

   Η ανακάλυψη ότι η Κρίσαμπελ έχει αδερφό όμως ίσως την αναγκάσει να αθετήσει την υπόσχεσή της στο Μάλκολμ, κάτι που μπορεί να τον εξοργίσει και να ξυπνήσει το κτήνος μέσα του. Από την άλλη, η εκπλήρωση του όρκου μπορεί να καταστρέψει την Κρίσαμπελ, ειδικά τώρα που στο προσκήνιο έρχονται φιλόδοξες μάγισσες, νεκροί περιθωριακοί βρικόλακες και η αδελφότητα των Κουμπάι Μάτα.
 
   Μετά το πρώτο βιβλίο «Δεσμοί Αίματος» διάβασα με μεγάλη χαρά το δεύτερο. Η γλυκιά μας Κομαρρέ Κρίσαμπελ στο πρώτο βιβλίο είχε βρει καταφύγιο στη θεία της Μάρις, που αποδείχτηκε ότι τελικά ήταν η μητέρα της. Η Τατιάνα προσπαθώντας να πάρει το κλειδί των οδυνών από την Κρίσαμπελ, σκοτώνει τη Μάρις.

   Ενώ η καταδίωξη της Κρίσαμπελ συνεχίζεται από την Τατιάνα, η Κομμαρέ γνωρίζεται με τον Κρικ, ο οποίος ανήκει στους Κουμπάι Μάτα, μια αρχαία μυστική κοινότητα που προστατεύει την ανθρωπότητα από τα υπερφυσικά όντα που προσπαθούν να σπάσουν τη Συνθήκη. Μόνο που η Συνθήκη είναι ήδη σπασμένη, οι μάχες είναι ανεξέλεγκτες και όλα κρέμονται από ένα σχοινί.

   Επεισοδιακό το δεύτερο βιβλίο της Painter, με πολλές ανατροπές, ερωτικά τρίγωνα, ιερές τελετές, μυστικά, προφητείες, κατάρες. Ένα σκοτεινό ρομάντζο και μια περιπέτεια που θα σας κόψει την ανάσα. Άραγε ποια θα είναι η κατάληξη του ερωτικού τριγώνου; Θα καταφέρει ο Μάλκομ να αφαιρέσει την κατάρα και με τι κόστος; Τι ρόλο θα παίξει ο όμορφος θνητός Κρικ;

   Με κομμένη την ανάσα θα περιμένουμε και το τρίτο βιβλίο να μας παρασύρει σε ένα κόσμο υπερφυσικό, όλο μυστήριο και σασπένς.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!