= Οι Μάσκες Των Ψυχών
Βιβλία

loogoo

Οι Μάσκες Των Ψυχών

 
Οι Μάσκες Των Ψυχών
της Melissa Marr
Εκδόσεις Μάτι
 
   Σε μια πόλη γεμάτη δαίμονες, οι αυστηρές κοινωνικές τάξεις διαχωρίζουν τους ισχυρούς από αυτούς που διψούν για εξουσία. Και στην καρδιά της Πόλης βρίσκεται το Καρναβάλι των Ψυχών, εκεί όπου οι φόνοι και η απόλαυση είναι προς πώληση. Μια φορά στη διάρκεια κάθε γενιάς, το Καρναβάλι φιλοξενεί ένα θανάσιμο διαγωνισμό που δίνει σε όλους τους δαίμονες μια ευκαιρία να μπουν στην άρχουσα τάξη. Χωρίς το διαγωνισμό η Άγια και ο Κάλεμπ θα είχαν μπροστά τους ένα ζοφερό μέλλον, αν και για διαφορετικό λόγο ο καθένας. Και για τους δύο, το να μονομαχήσουν μέχρι θανάτου είναι ο μόνος τρόπος να μείνουν ζωντανοί.

oimaskestonpsychon   Το μόνο που γνωρίζει η Μάλορι για την Πόλη είναι ότι ο πατέρας της και όλοι οι άλλοι μάγοι που ζούσαν εκεί την εγκατέλειψαν για μια ζωή εξορίας στον κόσμο των ανθρώπων. Αντί για τη συνηθισμένη ζωή μιας έφηβης, γεμάτη φίλους και ίσως λίγο φλερτ, η Μάλορι ψάχνει απειλές στα ήσυχα δρομάκια, κρύβεται και εκπαιδεύεται στο να γίνει θανάσιμα επικίνδυνη. Ξέρει ότι είναι απλώς θέμα χρόνου μέχρι να τους βρει κάποιος δαίμονας και έτσι προετοιμάζεται για το αναπόφευκτο. Ενώ η ίδια γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για την Πόλη, τη Μάλορι τη γνωρίζουν όλοι οι κάτοικοί της. Υπάρχουν σχέδια για εκείνη και σύντομα θα εμπλακεί στη διαφθορά και τον κίνδυνο του Καρναβαλιού των Ψυχών.

   Το νέο βιβλίο της Melissa Marr, συγγραφέα των μπεστ σέλερ σειρών “Wicked Lovely” και “Graveminder”, είναι μια ολοκαίνουργια ιστορία χλιδής, μυστικών, ζοφερού έρωτα και της πάλης του ατόμου για να καθορίσει τη μοίρα του.
 
   Το πρώτο βιβλίο μιας διλογίας που θα φέρει τα πάνω κάτω… Λάτρεψα το σενάριο. Τρεις διαφορετικοί κόσμοι ξεδιπλώνονται σε αυτό το βιβλίο. Τα μυστικά δίνουν και παίρνουν, τα μίση κυριαρχούν και ο εφηβικός έρωτας πλανάται στην ατμόσφαιρα. Υπέροχο σενάριο με ωραία πλοκή, περιπετειώδες και έξω από τα τετριμμένα. Εκπληκτικές σκηνές πάλης, απίστευτες και στοχευμένες περιγραφές των τριών κόσμων χωρίς να κουράζουν, χαραχτήρες δομημένοι και ανθρώπινοι με προβλήματα και ανησυχίες. Ένας υπέροχος κόσμος για να χαθείς για ώρες σε αυτό το βιβλίο.

   Το φαντάζομαι και ταινία! Ελπίζω να γίνει και να το απολαύσουμε και στη μεγάλη οθόνη σύντομα.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!