= Οι Κυνηγοί Των Ψυχών 4: Ο Ορίζοντας
Βιβλία

loogoo

Οι Κυνηγοί Των Ψυχών 4: Ο Ορίζοντας

 
ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ 4: Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ
της ΑΛΙΣΟΝ ΝΟΕΛ
Εκδόσεις Ψυχογιός
 
   Η Ντέαρ Σάντος είναι η τελευταία κυνηγός ψυχών και ο μοναδικός άνθρωπος που στέκεται ανάμεσα στους Ρίχτερ και στην καταστροφή όλων αυτών που αγαπά. Με τη γιαγιά της νεκρή και τον Κέιντ πίσω στην Εντσάντμεντ, η Ντέαρ πρέπει επιτέλους να πάρει την τύχη στα χέρια της και να οδηγήσει τον αγώνα κατά των Ρίχτερ, με κάθε τίμημα.
 
orizontas   Από την άλλη ο Ντέις, ο δίδυμος αδελφός του Κέιντ, παλεύει με το σκοτάδι που κινδυνεύει να κυριέψει την ψυχή του. Παρόλο που η Ντέαρ αρνείται να τον εγκαταλείψει, η επιλογή ίσως να μην είναι δική της. Μια επική μάχη συνταράζει τα θεμέλια τριών διαφορετικών κόσμων, προαναγγέλλοντας το τέλος. Με τόσα απροσπέλαστα εμπόδια μπροστά τους, θα είναι ο έρωτάς τους ικανός για να τα υπερνικήσει;
 
   Ένα βιβλίο για το φως και το σκοτάδι που υπάρχει μέσα μας, για το καλό και το κακό. Τι ετοιμάζουν οι Ρίχτερ; Η αγάπη της Ντέαρ θα σώσει από το σκοτάδι το Ντάις; Ποιός τελικά θα νικήσει; Πώς θα ανταποκριθούν οι ήρωες στην πρόκληση; Μερικές φορές πρέπει να πέσεις στο σκοτάδι για να αναδυθείς στο φως!
 
   Ελπίδα, ανατροπές, αγάπη, δάκρυα, όλα τα έχει το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο της σειράς "Οι κυνηγοί των ψυχών". Ενώ ο Ορίζοντας έχει να κάνει με τη ρομαντική πλευρά της ιστορίας, η Άλισον Νόελ δεν στηρίζεται στο ρομαντισμό για κινητήρια δύναμη της πλοκής.

   Μην περιμένετε να ακούσετε άσχημα λόγια από εμένα για την Άλισον, είμαι φαν της από την σειρά των Αθανάτων. Μου αρέσει το γράψιμο και το ύφος της. Δεν πατάει σε τετριμμένα, δεν ασχολείται με βασικές έννοιες, έχει ένα δικό της τρόπο να σε μαγεύει. Οι ιστορίες της, αν και φαντασίας, διακατέχονται από σοβαρότητα και μεράκι. Οι χαραχτήρες της, στρωτοί, αληθινοί.

   Κρατάει το ενδιαφέρον του αναγνώστη αμείωτο μέχρι την τελευταία του σελίδα. Θα το καταβροχθίσετε μέσα σε λίγες ώρες! Όσο για το φινάλε;

My lips are sealed...
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη

 

Joomla Social by OrdaSoft!