= Ο Κόσμος Μετά
Βιβλία

loogoo

Ο Κόσμος Μετά

 
Ο Κόσμος Μετά
της Susan Ee
Εκδόσεις Πλατύπους
 
   Στη συνέχεια του επιτυχημένου θρίλερ φαντασίας «Κάθοδος Αγγέλων», οι επιζήσαντες της αγγελικής αποκάλυψης αρχίζουν να περισυλλέγουν ό,τι έχει απομείνει από το σύγχρονο κόσμο. Όταν μια ομάδα ανθρώπων αιχμαλωτίζει την αδελφή της Πένριν, την Πέιτζ, θεωρώντας την τέρας, η κατάσταση καταλήγει σε μακελειό.
 
   Η Πέιτζ εξαφανίζεται. Οι άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι. Η καρδιά της μαμάς ραγίζει.

   Η Πένριν διασχίζει οδικώς τους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο αναζητώντας την Πέιτζ. Γιατί είναι τόσο άδειοι οι δρόμοι; Πού είναι όλοι; Η έρευνά της την οδηγεί στην καρδιά των μυστικών σχεδίων των αγγέλων, όπου διαπιστώνει τα κίνητρά τους και μαθαίνει τα τρομακτικά άκρα στα οποία είναι πρόθυμοι να φτάσουν.
 
   Εντωμεταξύ, ο Ράφε προσπαθεί να πάρει πίσω τα φτερά του. Χωρίς αυτά δεν μπορεί να επανενωθεί με τους αγγέλους, δεν μπορεί να καταλάβει τη θέση που του ανήκει δικαιωματικά ως ένας από τους ηγέτες τους. Όταν θα έρθει αντιμέτωπος με το δίλημμα να επανακτήσει τα φτερά του ή να βοηθήσει την Πένριν να επιβιώσει, ποιο από τα δύο θα επιλέξει;
 
okosmosmeta
   Στο πρώτο βιβλίο, «Κάθοδος Αγγέλων», είδαμε την Πέιτζ και τον Ράφε να μάχονται εναντίων των Αγγέλων, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Σε αυτό το βιβλίο μαθαίνουμε τον λόγο που οι Άγγελοι κατέβηκαν και έσπειραν τον πανικό και το θάνατο στη Γη. Σκηνές μαχών ανατριχιαστικές, όντα αποτρόπαια, που θα ζήλευαν και τα πιο κορυφαία θρίλερ.

   Έχει τόση ένταση αυτό το βιβλίο, που, ενώ σε κάποια σημεία διαβάζοντας τις τόσο ζωντανές περιγραφές νοιώθεις φόβο, δεν «καταφέρνεις» όμως να το αφήσεις ούτε για να πάρεις ανάσα. Εκρηκτικό, γεμάτο πάθος για τη ζωή, φόβο για το τώρα και το αύριο. Η Αποκάλυψη προ των πυλών, το ανθρώπινο είδος υπό εξαφάνιση και στο ρόλο του κακού… οι Άγγελοι..

   Αν το πρώτο βιβλίο το βρήκατε ενδιαφέρον, το δεύτερο θα σας συγκλονίσει συθέμελα... Στο τρίτο βιβλίο ειλικρινά δεν ξέρω τι να περιμένω, το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρη είναι ότι η συγγραφέας έχει πολλούς άσσους κρυμμένους στο μανίκι της...
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!