= Μην Σου Κλέβουν Τον Ύπνο
Βιβλία

loogoo

Μην Σου Κλέβουν Τον Ύπνο

 
Μην Σου Κλέβουν Τον Ύπνο
Του Δρ. Εδουάρδ Εστιβίλ
Εκδόσεις Πατάκη

   Στην καθημερινότητά μας υπάρχει πληθώρα καταστάσεων που μας κλέβουν τον ύπνο, αν και συχνά δεν το συνειδητοποιούμε. Διαφορές με τον προϊστάμενο ή με τους συναδέλφους, εργασιακή αστάθεια, οικονομικές δυσκολίες, άλυτα προβλήματα με συγγενείς ή φίλους, καθώς και κακές καθημερινές συνήθειες που δυναμιτίζουν τη νυχτερινή ανάπαυση.

   Μετά την παγκόσμια επιτυχία της Μεθόδου Εστιβίλ, που βοήθησε αναρίθμητους γονείς να μάθουν στα παιδιά τους να κοιμούνται σωστά, το πρακτικό αυτό βιβλίο μαθαίνει σ’ εμάς τους ενηλίκους πώς να απενεργοποιούμε το στρες και το άγχος, ώστε να πετυχαίνουμε έναν αναζωογονητικό ύπνο που μας επιτρέπει να αποδίδουμε καλύτερα στη δουλειά και να είμαστε πιο ενεργητικοί και αισιόδοξοι στη ζωή μας.

   Ακολουθώντας τους κανόνες του εγχειριδίου αυτού, θα καταφέρουμε να έχουμε πλήρη ανάπαυση, ώστε να είμαστε πιο ξύπνιοι στη διάρκεια της μέρας. Με αυτό ως σκοπό, το «Μη σου κλέβουν τον ύπνο» προσφέρει λύσεις απλές και αποτελεσματικές για να αποδίδουμε στην εργασία μας, γιατί "κοιμάμαι καλά σημαίνει δουλεύω καλά και το να δουλεύω καλά είναι εγγύηση για την επιτυχία".
 
minsouklevoun
Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο Δρ. Εδουάρδ Έστεβιλ έχει εξειδικευτεί στην κλινική νευροφυσιολογία και στην παιδιατρική. Από το 1989 διευθύνει την Κλινική Ύπνου Εστιβίλ στο Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ντεσέους της Βαρκελόνης και από το 1999 τη Μονάδα Διαταραχών του Ύπνου στο Γενικό Νοσοκομείο Καταλονίας.

   Ένα από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει σε αυτό το θέμα. Με βοήθησε να βρω την αιτία του κακού και να καταφέρω να κοιμάμαι καλύτερα και να ζω καλύτερα. Τολμήστε να νοιώσετε αναζωογονημένοι μετά από έναν απολαυστικό ύπνο, δείτε τη ζωή με άλλο μάτι.

   Βοηθήστε το μυαλό και στο σώμα σας να ξεκουραστεί, σταματήστε να αγχώνεστε ακόμα και στον ύπνο σας. Έχετε στα χέρια σας ένα πολύτιμο βιβλίο που θα σας βοηθήσει να υπερπηδήσετε τα εμπόδια και να έχετε τη ζωή που αξίζετε γεμάτοι αισιοδοξία.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!