= Μια μελωδία για την Εύα
Βιβλία

loogoo

Μια μελωδία για την Εύα

 
Μια μελωδία για την Εύα
Συγγραφέας: Βίκυ Στουφή
Εκδόσεις Ωκεανός
 
   Μια όμορφη συνεργασία συνεχίζεται εδώ. Οι εκδόσεις Ωκεανός μας έστειλαν ένα εκπληκτικό βιβλίο. Η κυρία Στουφή πραγματικά μας ενθουσίασε, τόσο με την πλοκή αλλά και την εξαιρετικά ζωντανή αποτύπωση των χαρακτήρων. Το βιβλίο απαριθμεί εφτακόσιες έξι σελίδες και δεν κάνει πουθενά κοιλιά. Πραγματικά είναι μοναδικός ο τρόπος που γράφει.
 
melodia1988

   Η Εύα είναι μια ντίβα της όπερας. Καλοκουρδισμένη, όσον αφορά τη δουλειά της. Η ζωή της όμως δεν την ικανοποιεί. Μαθαίνοντας ότι ο αρραβωνιαστικός της Νικολά έχει συνάψει σχέση με την αδερφή της, κλονίζεται και χωρίς να το πολυσκεφτεί, εξαφανίζεται από παντού. Σκοπός αυτής της εξαφάνισης είναι να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Φτάνει στο Τρούρο της Κορνουάλης για να ηρεμήσει και να σκεφτεί. Η παρέα με την οικονόμο Άννυ αλλά και οι βόλτες της δίπλα στη θάλασσα την γαληνεύουν.

   Σε μια από τις βόλτες της γνωρίζεται με τον Μπεν Άστον. Η γοητεία που της ασκεί είναι καθηλωτική. Αρχίζει να νοιώθει πράγματα που πίστευε πως είχαν θαφτεί μετά από την απιστία του Νικολά. Αφήνεται χωρίς να υπολογίζει πως αυτή η γνωριμία δεν ήταν από το αδράχτι της μοίρας. Δεν ξέρει τίποτα από το παρελθόν του, κάτι που αργότερα θα της στοιχίσει. Η οικογένεια και ο μνηστήρας της την ψάχνουν. Η Κάτια, η αδερφή της, εμφανίζεται στο σπίτι μαζί με το Νικολά και εκείνη σε μια πολιτισμένη ατμόσφαιρα υπομένει όλον αυτόν τον εξευτελισμό. Μετά από λίγο καταφθάνει στο σπίτι και η μητέρα της. Φαίνεται ότι όλη η κατάσταση έχει πάρει το δρόμο της. Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Η Κάτια βρίσκεται νεκρή στο δώμα της βίλας και όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω στη ντίβα της όπερας.

   Ο Θάνος Δαρνέζης, αστυνομικός επιθεωρητής, προσπαθεί να λύσει το κουβάρι. Όλα δείχνουν προμελετημένα, αλλά κάτι μέσα του δεν τον πείθει ότι το έγκλημα έχει γίνει από την Εύα. Πολλά στοιχεία δεν κολλάνε μεταξύ τους και υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να ελεγχθούν. Στο φως έρχονται συνεχώς νέα γεγονότα, με το ένα να αναιρεί το άλλο. Δεν θα σας αποκαλύψω τίποτα περισσότερο από την ιστορία. 
 
vickystoufi19
   Έχει τόσο δυνατή πλοκή που θα συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς. Καταφέρνει να σε παραπλανά συνεχώς μέχρι τις τελευταίες σελίδες του, όπου το παζλ ολοκληρώνεται και ο δολοφόνος βρίσκεται αντιμέτωπος με την αστυνομία. Είναι ένα βιβλίο αριστοτεχνικά καλοδουλεμένο στις λεπτομέρειες. Δίνει στον αναγνώστη του γερές συγκινήσεις καθώς η ιστορία εξελίσσεται. Η κυρία Στουφή είναι μια εξαιρετική συγγραφέας, είναι μία συγγραφέας έχει πολλά να πει. Το βιβλίο της «Μια μελωδία για την Εύα» έχει όλα τα φόντα να γίνει το βιβλίο της χρονιάς που διανύουμε και της το ευχόμαστε ολόψυχα!

Μαίρη Ζαρακοβίτη

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Βίκυ Στουφή γεννήθηκε στα Ιωάννινα και λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της, που ήταν στρατιωτικός, είχε την ευκαιρία από πολύ νωρίς να ταξιδέψει και να διευρύνει του ορίζοντές της, γνωρίζοντας συνεχώς νέους ανθρώπους και πόλεις. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και επιστρέφοντας στην Ελλάδα απασχολήθηκε στον Ασφαλιστικό κλάδο, στον τομέα ανάπτυξης και ανάλυσης λογισμικού. Το πρώτο της βιβλίο Ηλέκτρα κυκλοφόρησε το 2007 από τις εκδόσεις Λιβάνη και έκτοτε έχει γράψει άλλα πέντε βιβλία τα οποία κυκλοφορούν από τον ίδιο εκδοτικό οίκο και είναι τα εξής: Λευκός ?γγελος, Η σφραγίδα του ρόδου, Με τα μάτια της άλλης, Το αίνιγμα της πεταλούδας και Εσπερία. Από τις εκδόσεςι Ωκεανός κυκλοφορεί το μυθιστόρημά της με τίτλο Μια μελωδία για την Εύα.
Joomla Social by OrdaSoft!