= Μελωδία Στη Θύελλα
Βιβλία

loogoo

Μελωδία Στη Θύελλα

 
Μελωδία Στη Θύελλα
της Γεωργίας Κακαλοπούλου
Εκδόσεις  Λιβάνης

   Ο Λουγκ ΜακΝάιτ, παγκόσμιο αστέρι του τραγουδιού και του κινηματογράφου, νόθος γιος του Έλληνα μηχανικού Πέτρου Στεργίου και μιας κοπέλας γεννημένης στα Χάιλαντ της Σκοτίας, αποφασίζει να επισκεφθεί την Ελλάδα για να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία της μητέρας του. Να απαιτήσει το όνομά του από τον ψυχρό και αδιάφορο βιολογικό του πατέρα, έναν άντρα παντοδύναμο και διεφθαρμένο.

Kakalopoulou   Στην πρώτη συνάντηση μαζί του γνωρίζει και την πρώην σύζυγό του, μια νεαρή γυναίκα που κουβαλά παλιά ψυχικά τραύματα από τον αδυσώπητο Στεργίου. Σε μια απρόσμενη συμμαχία, οι δυο τους θα αποφασίσουν να πολεμήσουν τον άνθρωπο που σημάδεψε τις ζωές τους, ενώ παράλληλα ένας εκρηκτικός έρωτας θα γεννηθεί ανάμεσά τους.

   Επικίνδυνα μυστικά, πολιτικές ίντριγκες, διαφθορά, σκοτεινές προσωπικές ιστορίες και ένας φόνος θα υφάνουν τον καμβά της ιστορίας αυτού του σφοδρού έρωτα. Μια περιπέτεια γεμάτη αναπάντεχες εξελίξεις και ανατροπές θα ενώσει τους άγριους ανέμους των υψιπέδων της Σκοτίας με τη γλυκιά λιακάδα της Ελλάδας και την αλμύρα της θάλασσάς της.

   Μια ιστορία αγάπης που περνάει από σαράντα και βάλε κύματα. Οι ανατροπές συνεχείς, μια ντουλάπα με πολλά κρυμμένα μυστικά και πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε διαβάζοντας αυτό το όμορφο βιβλίο.

   Καλογραμμένο, με χαραχτήρες πολύπλοκους αλλά τόσο γνώριμους, με όμορφες περιγραφές και εμπνευσμένο… θα σας συναρπάσει. Στον έρωτα και στον πόλεμο ποτέ τα πράγματα δεν είναι απλά.

   Το αποδεικνύει περίτρανα η "Μελωδία στη θύελλα".

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
melodiastithiela
Joomla Social by OrdaSoft!