= Μαζί Σου
Βιβλία

loogoo

Μαζί Σου

 
Μαζί Σου
της Τζασίντα Γουάιλντερ
Εκδόσεις Τουλίπα

   Δεν ήμουν πάντα ερωτευμένη με τον Κόλτον Κάλογουεϊ. Στην αρχή ήμουν ερωτευμένη με το μικρότερο αδερφό του, τον Κάιλ. Ήταν ο πρώτος μου πραγματικός έρωτας - ο πρώτος μου από κάθε άποψη. Μια αυγουστιάτικη νύχτα όμως, με καταρρακτώδη βροχή, ο Κάιλ πέθανε. Και μαζί του πέθανε και ο άνθρωπος που ήμουν μέχρι τότε. Με έμαθε πώς να αντέχω τον πόνο, με έμαθε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα καλά κι ωραία, και τελικά, με έμαθε τον τρόπο να προχωράω μπροστά.

   Πόσο εύκολο είναι για τη Νελ να σταματήσει να κάνει κακό στον εαυτό της; Πόσο εύκολο είναι να σταματήσει να πιστεύει ότι ο θάνατος του Κάιλ ήταν δικό της λάθος; Πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση; Πώς θα καταφέρει να αφήσει τον εαυτό της να πονέσει, να θρηνήσει και να λυτρωθεί; Τι δουλειά έχει ο αδερφός του;

   Δυνατό μυθιστόρημα με γερά ερωτικά στοιχεία. Μια όμορφη και τόσο κοντινή ιστορία που θα ταυτιστείτε. Ο φόβος της λήθης είναι δυνατότερος του πόνου. Η συνέχιση της ζωής μετά από ένα τέτοιο χτύπημα είναι πάντα δύσκολη, ο δρόμος είναι δύσβατος και γεμάτος ανασφάλειες. Αν δεν έχεις ένα σύμμαχο, δύσκολα καταφέρνεις να βγεις από τον πάτο του μπουκαλιού. Δύσκολα ανοίγεις τα μάτια στο μέλλον και ζεις. Αυτό τον σύμμαχο που χρειαζόταν το βρήκε στο πρόσωπο του Κόλτον. Τη βοήθησε, την αγάπησε, της έδωσε τα φτερά να πετάξει ξανά.

   Μπορεί η πρώτη αγάπη να έχει στη ζωή μας μια ιδιαίτερη βαρύτητα, αλλά όταν βρεις το άλλο σου μισό, όλα μπαίνουν στη κουτί των αναμνήσεων.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
mazisou
Joomla Social by OrdaSoft!