= Λευκή Σαν Το Χιόνι
Βιβλία

loogoo

Λευκή Σαν Το Χιόνι

 
Λευκή Σαν Το Χιόνι
της ΣΑΛΑ ΣΙΜΟΥΚΑ
Εκδόσεις Μεταίχμιο
 
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κορίτσι που είχε ένα μυστικό.
leukisantohioni   Η Χιονάτη Άντερσον ταξιδεύει στην Πράγα, που ασφυκτιά μέσα στην υγρή ζέστη του καλοκαιριού. Τη μοναξιά και την ησυχία όμως που αποζητά θα τη διακόψει μια μυστηριώδης νεαρή γυναίκα, η Λένκα, που ισχυρίζεται ότι είναι… αδελφή της. Προσπαθώντας να ξεδιαλύνει το παλιό, ξεχασμένο μυστικό της οικογένειάς της, η Χιονάτη θα μπλέξει με μια παράξενη αίρεση, που αποδεικνύεται θανάσιμα επικίνδυνη. Και έτσι, με την ανάσα του θανάτου να την πλησιάζει, θα ψάξει την απάντηση στα στενά δρομάκια και τα νεκροταφεία της παλιάς Πράγας. Ποιον όμως μπορεί να εμπιστευτεί, αφού κανενός οι προθέσεις δε δείχνουν καθαρές και λευκές σαν το χιόνι;

Το δεύτερο βιβλίο από την τριλογία της Χιονάτης έρχεται πιο δυναμικό.
   Εδώ η Χιονάτη βρίσκεται στη Πράγα, μπροστά σε νέες προκλήσεις, όπου για άλλη μια φορά απειλείται η ζωή της, αλλά αυτό το κορίτσι δεν το βάζει κάτω.

   Συναισθηματικά όχι στα καλύτερά της, αφού το ρομάντζο με το Λίεκι πήρε άλλη τροπή από αυτή που ευχόταν, θα πέσει στην παγίδα της Λένκα εύκολα. Πίστεψε στη Λένκα και προσπάθησε να τη βοηθήσει την αδερφή της.

   Η Λευκή Οικογένεια όπως ονομαζόταν η αίρεση, ήταν η οικογένεια της Λένκα, μόνο που τα φαινόμενα τις περισσότερες φορές απατούν και η Χιονάτη βρέθηκε να καταδιώκεται από μια πανίσχυρη γυναίκα των media που ξέροντας την τελική ευθεία της αίρεσης και συνεργαζόμενη με τον αρχηγό της, θα εξαφανίσει οποιοδήποτε εμπόδιο μπει μπροστά της.

   Μου άρεσε πολύ η πλοκή της Σάλα, για άλλη μια φορά με εντυπωσίασε. Το τέλος δεν το περίμενα, με αιφνιδίασε.  Ευκολοδιάβαστο, δυναμικό, γεμάτο σασπένς με δομημένους χαραχτήρες και καλογραμμένο.

   Την άνοιξη θα βγει το τελευταίο βιβλίο της σειράς, το οποίο θα αναμένω ανυπόμονα!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
salasimouka
Joomla Social by OrdaSoft!