= Η βροχή
Βιβλία

loogoo

Η βροχή

 
Η Βροχή
της Παυλίνας Νάσιουτζικ
Εκδόσεις Λιβάνη

   Δύο άντρες. Δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ο ένας, νεαρός άσημος συγγραφέας, που αναζητάει απεγνωσμένα την έμπνευση με κάθε κόστος, με κάθε τίμημα. Ο άλλος, μεσόκοπος, διάσημος συγγραφέας του μπεστ σέλερ όλων των εποχών.

vroxi   Η ζωή θα οδηγήσει τον έναν κοντά στον άλλο, κι ό,τι ξεκινάει ως παιχνίδι ζωής καταλήγει παιχνίδισμα θανάτου. Δύο μεγάλοι έρωτες θα σαρώσουν στο πέρασμά τους τα πάντα. Ο ένας πηγή ζωής, ο άλλος πηγή καταστροφής. Η πλοκή παίρνει απρόβλεπτη τροπή, καθώς η ιστορία συναρπάζει και συγκινεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.

   Ο Μιχάλης καθόταν στο πολυτελές γραφείο του µε την παχιά γαλάζια µοκέτα και έχοντας µια δεσμίδα λευκά χαρτιά µμπροστά του έγραφε. Έγραφε; Μάλλον προσπαθούσε να γράψει. Μουντζούρωνε τα λευκά χαρτιά και μετά, εκνευρισμένος, τα τσαλάκωνε και τα πετούσε γύρω γύρω στη γαλάζια µοκέτα – πλήθος άσπρα περιστέρια στο φόντο του ουρανού. Διάβαζε άπληστα για απάτες, ληστείες, φόνους, βιασµούς, αυτοκτονίες. «Αυτοί είναι οι ήρωες του έργου µου!» αναφώνησε. «Πρέπει να τους βρω. Πώς όµως; Όλοι είναι φυλακή».

Τότε µια ιδέα άστραψε στο µυαλό του: «Να πάω κι εγώ φυλακή»!
 
   Μια απίστευτη ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά μας περίτεχνα. Η συγγραφέας δεν πλατειάζει και έχει δώσει μια ταχύτητα ταινίας στο βιβλίο. Τόσες ανατροπές, μυστικά θαμμένα καλά, άνθρωποι που τελικά δεν είναι αυτό που πιστεύεις και δυνατές φιλίες. Και ο έρωτας; Ναι, πάντα υπάρχει και ο έρωτας να κρατά τις ισορροπίες.

   Ο Μιχάλης, μέσα από την αναζήτηση ενός θέματος για το βιβλίο του, σκαλίζοντας κάποιες πηγές, ανακαλύπτει πράγματα που θα αλλάξουν απόλυτα την ζωή του όπως την ήξερε.

   Για τους λάτρεις της περιπέτειας, θα γίνει το αγαπημένο τους. Ζωντανό, καλογραμμένο, με έντονους χαραχτήρες και απίστευτα γρήγορη πλοκή που συναρπάζει.

Μαίρη Ζαρακοβίτη

 

Joomla Social by OrdaSoft!

Βιβλία