= Ιστορίες Μικρού Μήκους
Βιβλία

loogoo

Ιστορίες Μικρού Μήκους

 
Ιστορίες Μικρού Μήκους
21 Νέοι Λογοτέχνες του 2020
Εκδόσεις Φίλντισι
 
   Ένα πολύ όμορφο βιβλίο έπεσε στα χέρια μου. Περιέχει μικρές ιστορίες από είκοσι έναν νέους λογοτέχνες. Είναι οι λογοτέχνες του σήμερα. Μέσα από τα δικά τους μάτια αποδίδουν τόσο ζωντανά μεγάλες ιστορίες. Για να ειπωθούν κάποια συναισθήματα, κάποιες φορές δεν χρειάζεται να γράψεις τριακόσιες σελίδες. Το νόημα θα βρεθεί και σε ένα μικρό κεφάλαιο, αν έχεις τη διάθεση αλλά και την τόλμη να το προσπαθήσεις. Η σωστή επιλογή λέξεων μέσα σε μια πρόταση μπορεί να προκαλέσει ισχυρότερες δονήσεις από ένα ολόκληρο κεφάλαιο.
 
istoriesmikroumikous21

   Οι συγγραφείς μιλούν για σημαντικές στιγμές, προσωπικές, οικογενειακές, ακόμα και κοινωνικές, σκιαγραφώντας ζωντανά τον κάθε ήρωα, κάνοντας τις ιστορίες να φαίνονται τόσο αληθινές. Μιλούν για τον έρωτα, τη θλίψη για τα πρόσωπα που έφυγαν νωρίς, μιλούν για την καραντίνα και τις ψυχολογικές διαστάσεις αυτής της απομόνωσης, τα χαμένα όνειρα, τους φόβους και τις θυσίες τους, ψάχνοντας για τη λύτρωση.

   Σας προτείνω να μπείτε στον κόσμο αυτών των νέων λογοτεχνών γιατί θα ανακαλύψετε πως έχουν πολλά να σας πουν. Είναι άνθρωποι του σήμερα, έχουν τις ίδιες ανησυχίες με εμάς. Ζουν παράλληλα και μέσα μας. Σίγουρα κάποια ιστορία θα σας είναι γνώριμη, σίγουρα θα ταυτιστείτε μαζί τους.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Οι λογοτέχνες με αλφαβητική σειρά είναι:

Ειρήνη Αγαπητού
Θρασύβουλος Αγγελόπουλος
Χριστίνα Αραμπατζή
Καλή Βελούδου
Μαρία Γεωργαλά – Καρτούδη
Ελευθερία Γιαννούτσου – Κερμιτσή
Μαριάννα Δασκαλάκη
Σοφία Καραγιαννοπούλου
Σέργιος Κωνσταντζίκης
Choco Lame
Ορσαλία Λαμπροπούλου
Κάτια Μαγγιώρου
Γλωρεντία Μπακομήτρου
Γιώτα Πατήρη
Θεόδωρος Περιστερόπουλος
Νταίζυ Τσιριγώτη – Σερδάρη
Μαρία Σιγάλα
Γιώργος Τζιρίτης
Αλίνα Τριανταφύλλου
Σπύρος Φαναριώτης
Σεβαστή Χατζησαββίδου
 
 
Joomla Social by OrdaSoft!