Βιβλία

Indiana Teller / Καλοκαιρινό Φεγγάρι

 
Indiana Teller - Καλοκαιρινό Φεγγάρι
Συγγραφέας: Sophie Audouin - Mamikonian
Εκδόσεις: Μάτι
 
   Οι περιπέτειες του Ιντιάνα δεν έχουν τελειώσει. Μεγαλωμένος στη πιο δυνατή φατρία λύκων της βόρειου Αμερικής, από μητέρα Χρόνο-Ιχνηλάτη και πατέρα Λύκο, εγγονός του ισχυρότερου Άλφα και μοναδικός του κληρονόμος, ένα συνηθισμένο παιδί δηλαδή...

indiannateller   Ενώ ο Ιντιάνα προσπαθεί να συνέλθει από την απαγωγή της μητέρας του, ο πατέρας της φιλενάδας του, της Κατερίνα, δέχεται  βίαιη επίθεση που τον αφήνει μισοπεθαμένο. Πολλές οι υποψίες για τον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος.

   Καθώς βρίσκεται ανάμεσα σε νέες απειλές , ο Ιντιάνα θα χρειαστεί περισσότερο από ποτέ το χάρισμά του να ταξιδεύει στο χρόνο, το όποιο ακόμα έχει κρατήσει κρυφό από την οικογενειακή φατρία.

   Θα καταφέρει να αξιοποιήσει το χάρισμά του και να διαλευκάνει τα μυστήρια; Θα καταφέρει να προστατεύσει την Κατερίνα από τις καταχθόνιες μηχανορραφίες;

   Το δεύτερο βιβλίο της σειράς είναι ακόμα πιο δυνατό. Γεμάτο αγωνία και υπέροχη πλοκή, που δεν μπορείς να φανταστείς με τίποτα τι θα συμβεί παρακάτω και αν ο ένοχος είναι τελικά από αντιμαχόμενες φατρίες βρικολάκων, μαγισσών ή υπάρχει ένας προδότης στην αγέλη τους που με μαεστρία κινεί τα νήματα.

   Ο ήρωάς μας σε αυτό το βιβλίο μαθαίνει μεγάλες αλήθειες, κρυμμένες με δεξιοτεχνία από τους δικούς του ανθρώπους. Ωριμάζει μέσα από ένα κυκεώνα καταστάσεων και προσπαθεί να γίνει αυτό που περιμένουν όλοι. Ένας Άλφα για τη φατρία του.

   Η  Sophie Audouin - Mamikonian συνεχίζει την υπέροχη γραφή της, πλάθει  μια ιστορία με Υπερφυσικούς, Χρόνο-Ιχνηλάτες, Λυκανθρώπους, Ημίαιμους, Βρικόλακες, Μάγους, που σε κρατά με κομμένη την ανάσα.

   Σας το είχα πει και στο πρώτο βιβλίο της σειράς, όποιο βιβλίο και να έχεις διαβάσει σχετικά με λυκάνθρωπους δεν θα σου δώσει ποτέ την ένταση, την αγωνία, τις ανατροπές αυτού του βιβλίου.

   Ξεχωρίζει από τα βιβλία που έχουν γραφτεί γιατί δεν πατά πάνω σε γραμμές best seller. Είναι Best Seller! Δίνει κάτι νέο στους λάτρεις του είδους. Όσο για τη μετάφραση πάλι θα δώσω συγχαρητήρια!

   Ένα απολαυστικό ανάγνωσμα που δεν πρέπει να χάσετε!
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!