= Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 9: Θα πάει μακριά η βαλίτσα;
Βιβλία

loogoo

Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 9: Θα πάει μακριά η βαλίτσα;

 
Το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα 9: Θα πάει μακριά η βαλίτσα;
του Τζεφ Κίνι
Εκδόσεις Ψυχογιός
 
   Ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο υποτίθεται πως είναι μεγάλη χαρά για όλη την οικογένεια... εκτός, φυσικά, αν πρόκειται για τους Χέφλι. Το ταξίδι ξεκινάει γεμάτο προσδοκίες αλλά γρήγορα αρχίζουν να συμβαίνουν διάφορα αναπάντεχα. Οι τουαλέτες στα βενζινάδικα, οι τρελαμένοι γλάροι, τα μικροτρακαρίσματα και ένα γουρούνι που το έσκασε δεν σημαίνουν ακριβώς διασκέδαση για το Γκρεγκ Χέφλι. Αλλά ακόμα και το χειρότερο ταξίδι με αυτοκίνητο μπορεί να είναι γεμάτο περιπέτειες και αυτό το συγκεκριμένο θα μείνει για καιρό αξέχαστο στους Χέφλι.
 
imerologiospasikla
Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ είναι σχεδιαστής διαδικτυακών παιχνιδιών και ο Νο1 ευπώλητος συγγραφέας σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Ουάσινγκτον και το 1995 μετακόμισε στη Νέα Αγγλία. Ο Τζεφ ζει τώρα στη νότια Μασαχουσέτη με τη σύζυγό του και τους δυο γιους τους. Έχει ανακηρυχθεί από το περιοδικό Time ένας από το 100 Ανθρώπους στον Κόσμο με τη Μεγαλύτερη Επιρροή.

   Έφτασε αισίως στα εννιά βιβλία ο Σπασίκλας με ξεκαρδιστικές ιστορίες, γραμμένος έτσι ώστε να διαβάζεται από μικρούς και μεγάλους.

   Το ημερολόγιο που κρατά ο γλυκός μας σπασίκλας έχει πάντα όμορφες ιστορίες να μας διηγηθεί. Μέσα από τα μάτια του μικρού μας φίλου βλέπουμε και εμείς αλλιώς τη ζωή.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!