Βιβλία

Η τέχνη της απλότητας

 
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ
Της Ντομινίκ Λόρο
Εκδόσεις Ψυχογιός

   Κάνοντας τη ζωή σας πιο απλή, την κάνετε ταυτόχρονα πιο πλούσια. Η καταναλωτική κοινωνία μας επιτάσσει το αντίθετο; Μην το πιστεύετε!
 
aplotita
   Εγκατεστημένη στην Ιαπωνία εδώ και πολλά χρόνια, η Ντομινίκ Λορό έχει επηρεαστεί βαθύτατα από τον τρόπο ζωής σ’ αυτή τη χώρα. Έναν τρόπο ζωής που βασίζεται στην αρχή «λιγότερα για περισσότερα», η οποία εφαρμόζεται σε όλους τους τομείς, υλικό και πνευματικό.

   Καθαρίστε το μέσα σας, αδειάστε τις ντουλάπες σας, εγκαταλείψτε τις καταναγκαστικές αγορές σας, τρώτε πιο λιτά, φροντίστε το σώμα σας και κατ΄επέκταση και το πνεύμα σας. Ανακαλύψτε τις μεθόδους για να αισθανθείτε καλά, να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Ζείτε σε ζεν, αυτό είναι το κλειδί της αρμονίας.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
loroΗ ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΛΟΡΟ, συγγραφέας του μπεστ σέλερ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΠΛΟΤΗΤΑΣ, που έχει μεταφραστεί σε 15 γλώσσες, καθώς και άλλων παρόμοιων βιβλίων αυτοβοήθειας, ζει στην Ιαπωνία εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Γοητευμένη από τον ιαπωνικό τρόπο διαβίωσης, κατάφερε να προσαρμόσει την ιαπωνική φιλοσοφία στο Δυτικό τρόπο ζωής. Και αυτό ακριβώς προτείνει στα βιβλία της.

   Η Ντομινίκ Λόρο απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να αλλάξουν την ποιότητα και τον τρόπο της ζωής τους. Απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν τη ζωή με αισιοδοξία και όνειρα. Να αφαιρέσουν όλα την αρνητικότητα με απλά καθημερινά βήματα και να ζήσουν την ζωή που αξίζουν. Να νοιώσουν ελεύθεροι και όχι δέσμιοι του καταναλωτισμού, της σωματικής και ψυχικής αδράνειας. Απελευθερωμένοι από προκαταλήψεις, περιορισμούς και βάρη που μας αποσπούν και μας αγχώνουν. Τα απλά πράγματα στη ζωή δίνουν νόημα. Μια πηγή πολύτιμων συμβουλών και ασκήσεων που μπορείτε να εφαρμόσετε ή να ακολουθήσετε ανάλογα με τη φύση των δυσκολιών που συναντάτε.

   Η ζωή σας ανήκει! Πάρτε την στα χέρια σας!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!