= Η Τέχνη να παίρνεις Αποφάσεις
Βιβλία

loogoo

Η Τέχνη να παίρνεις Αποφάσεις

 
Pawel Motyl
Η Τέχνη να παίρνεις Αποφάσεις
Εκδόσεις Ψυχογιός
 
Πόσο εύκολα παίρνουμε αποφάσεις; Πώς αποφασίζουμε; Άραγε, οι αποφάσεις που παίρνουμε είναι σωστές;

   Σε κάθε μας βήμα, είτε στη δουλειά είτε στην προσωπική μας ζωή, χρειάζεται να πάρουμε αποφάσεις. Αποφάσεις που έχουν συνέπειες. Πολλοί άνθρωποι φοβούνται να αποφασίσουν, να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους ή να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις στη δουλειά τους και να επιτύχουν. Χρειάζονται σταθερά βήματα και ένας τρόπος σκέψης πιο σφαιρικός και ίσως κάποιες φορές και εκτός των ψυχολογικών μας συνόρων. Ο Pawel Motyl είναι ειδικός σε θέματα ηγεσίας, αποφάσεων αλλά και διαχείρισης ταλέντων. Το βιβλίο αυτό μας δίνει τη δυνατότητα μέσα από παραδείγματα να εξετάσουμε τον τρόπο που εκείνοι αποφάσισαν και μέσα από αυτό να δούμε κατά πόσο αυτό μπορεί να βοηθήσει και το δικό μας τρόπο λήψης αποφάσεων.
 
tehniapofaseis20

   Οι αποφάσεις θα πρέπει να αλλάζουν τις ζωές μας προς το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Με τους δεκαέξι κανόνες του Pawel θα αλλάξει όλη σας η οπτική. Το βιβλίο αυτό μας βοηθά να βγούμε με σιγουριά, αλλά και γνώση, μέσα από το λαβύρινθο των αποφάσεων που χρειάζεται να πάρουμε.

   Είναι ένα βιβλίο που μπορεί να μας βοηθήσει και να κάνει πιο σωστές τις αποφάσεις που παίρνουμε, τόσο για τη ζωή μας όσο και για την εργασία μας. Μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε πιο διορατικοί, καθώς μας δείχνει το δρόμο που μεγάλοι ηγέτες έλυσαν ένα πρόβλημα, το δρόμο που πήραν αποφάσεις που τους έβαλαν στο «θρόνο» της ηγεσίας.

   Είναι ένα βιβλίο που θα βοηθήσει όλους αυτούς που έχουν στόχο να πετύχουν και να γίνουν κάποια μέρα ηγέτες στη δουλειά τους. Οι εξυπνότερες αποφάσεις μπορούν να σε φέρουν κοντά στην επιτυχία.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
pawelmotyl20
 
Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο Παβέλ Μοτίλ είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους ειδικούς στα θέματα της ηγεσίας, των αποφάσεων και της διαχείρισης ταλέντων. Είναι συνιδρυτής και διευθύνον στέλεχος του Leadership Lab, έχει δουλέψει για χρόνια με το Hay Group, ήταν CEO του Ινστιτούτου ICAN και εκδότης του Harvard Business Review στην Πολωνία. Το 2016 επελέγη μεταξύ δεκαέξι χιλιάδων υποψηφίων για τη στελέχωση της ομάδας "100 Coaches" μιας πρωτοβουλίας του Marshall Goldsmith. Ζει στη Βαρσοβία. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει ορειβασία και έχει ανεβεί σε πολλές κορυφές στα Ιμαλάια και στο Παμίρ.
 
Joomla Social by OrdaSoft!

Βιβλία