Βιβλία

Η Σοφία Του Ηγέτη

 
Η Σοφία Του Ηγέτη
του Robin Sharma
Εκδόσεις Διόπτρα

   Ο Robin Sharma, μέσα από οκτώ πρακτικά μαθήματα, έδειξε έναν αποτελεσματικό τρόπο να αλλάξουμε ριζικά την ποιότητα της προσωπικής και επαγγελματικής μας ζωής, βασισμένοι σε διαχρονικές αποτελεσματικές αρχές.

   Στην πολυαναμενόμενη συνέχεια του παγκόσμιου best seller «Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του», ο γκουρού σε θέματα ηγεσίας και παγκοσμίως γνωστός ομιλητής Robin Sharma μοιράζεται μαζί μας ένα διαχρονικό και απλά εφαρμόσιμο πρόγραμμα για αποτελεσματική ηγεσία, που σίγουρα θα φανερώσει τα υψηλότερα χαρίσματα των ανθρώπων των οποίων ηγείστε και θα ξεκλειδώσει σταδιακά την αφοσίωση, τη δέσμευση και τη δημιουργικότητα.

   Με αριστοτεχνική διορατικότητα και σαφήνεια, ο συγγραφέας Sharma συγκεντρώνει το απόσταγμα της διαχρονικής σοφίας για τον οραματιστή ηγέτη σε οκτώ πρακτικά μαθήματα, τα οποία ηγέτες, διευθυντές και επιχειρηματίες μπορούν να εφαρμόσουν αμέσως για να ενισχύσουν το ηθικό και την αφοσίωση των υπαλλήλων τους, να εκτινάξουν την παραγωγικότητα στα ύψη και παράλληλα να δημιουργήσουν ουσιαστικές προσωπικές ζωές. Γραμμένο σε γλώσσα απλή, «Η Σοφία του Ηγέτη» είναι ένα βιβλίο που θα σας συγκινήσει βαθύτατα και θα σας εμπνεύσει να γίνετε το είδος του ηγέτη που αγγίζει ζωές, προσθέτει πραγματική αξία στον κόσμο και αφήνει μια κληρονομιά που διαρκεί.
 
isofiatouigeti
Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο ROBIN SHARMA είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best seller, μεταξύ των οποίων το βιβλίο "Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του", που έχει μεταφραστεί σε σαράντα γλώσσες. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή. Να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP.

   Συμβουλευτικό βιβλίο από το μετρ του είδους, που μοιράζεται μαζί μας τρόπους που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι και να επιτύχετε όποιο στόχο και να βάλετε. Εκτινάξτε την παραγωγικότητά σας, τολμήστε να βάλετε υψηλό στόχο, κάντε το όνειρό σας πραγματικότητα μέσα από οκτώ απλά βήματα.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!