= Η Μεγάλη Εικόνα
Βιβλία

loogoo

Η Μεγάλη Εικόνα

 
Η Μεγάλη Εικόνα
του Μανώλη Ανδριωτάκη
Εκδόσεις Διόπτρα
 
   Ένας άντρας εξαφανίζεται αφήνοντας πίσω του ένα μπαούλο γεμάτο κείμενα. Το πολύτιμο αυτό περιεχόμενο καταλήγει στα χέρια ενός παλιού του φίλου, ο οποίος σταδιακά ανακαλύπτει ότι οι ιστορίες που αφηγούνται τα κείμενα κρύβουν ένα ιδιαίτερο μήνυμα γι’ αυτόν.
 
imegalieikona
   Πώς συνδέεται ένας χαμαιλέων με το χωριό που ονομάζεται Αναμονές; Πόσο δύσκολη είναι η απόδραση από κάθε χωριό; Ποια είναι η ευθύνη των «οικοφασιστών» στην εξαφάνιση του άντρα; Πώς αντιμετωπίζεις τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους περίεργους δημοσιογράφους, τους συναισθηματικούς επενδυτές και τους συμφεροντολόγους πολίτες; Πώς διαχειρίζεσαι την απώλεια του πατέρα σου;

   Μια ιστορία ενηλικίωσης και επώδυνης αναζήτησης ταυτότητας. Το πολιτικό, το προσωπικό και ανατρεπτικό χρονικό της επίμονης απόπειρας ενός νέου άντρα να γίνει ο εαυτός του. Στέλεχος εταιρείας, δημοσιογράφος, συγγραφέας, αγρότης ή απλώς ένας ακόμη μυθομανής; Ποιος είναι τελικά ο Γιώργος Μοσχονάς;

Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο Μανώλης Ανδριωτάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974. Είναι εθισμένος στις αφηγήσεις. Εδώ και 15 χρόνια αρθρογραφεί, δημοσιεύει βιβλία, γυρίζει ταινίες, ζωγραφίζει και υλοποιεί σχέδια.

   Αναπάντητα ερωτήματα και ένα μπαούλο γεμάτο κείμενα που ίσως βοηθήσουν να βρεθεί η αλήθεια γύρω από την εξαφάνιση του Μοσχονά.

   Εκπληκτικό βιβλίο με την υπογραφή ενός τόσο αριστουργηματικού ανθρώπου της σημερινής εποχής. Εγώ δεν πρόκειται να σας πω τίποτα περισσότερο. Θα αφήσω τις σελίδες του βιβλίου να σας μιλήσουν μόνες τους!

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!