= Η εξόριστη πριγκίπισσα
Βιβλία

loogoo

Η εξόριστη πριγκίπισσα

 
Η εξόριστη πριγκίπισσα
Της Johanna Lindsey
Εκδόσεις Elxis

Μια φορά και έναν καιρό…

   Σε ένα σκοτεινό καταγώγιο του Μισισιπή μια όμορφη εξόριστη πριγκίπισσα ήταν αναγκασμένη να χορεύει για την ευχαρίστηση αγνώστων, δίχως να γνωρίζει τη βασιλική καταγωγή της. Όταν ένας αδίστακτος άντρας με χρυσαφένια μάτια έκανε την εμφάνισή του, εξοργίστηκε που διέσχισε τον ωκεανό για να την κάνει δική του παρά τη θέλησή της.
 
exoristiprig01
 
Από μια μακρινή χώρα…

   Ένας ριψοκίνδυνος και σκληροτράχηλος πρίγκιπας έφτασε μέχρι τις ακτές της Αμερικής για να διεκδικήσει τη νύφη που του υποσχέθηκαν. Αλλά η δυναμική και εριστική νεαρή Τατιάνα αρνείται τις προτάσεις του, ανάβοντας με τη φλόγα του πάθους το βασιλικό αίμα του. Έτσι, ο αρρενωπός Στέφαν Μπαράνι, θυμωμένος από την απόρριψή της, αποφασίζει να την αποπλανήσει προκειμένου να κατακτήσει τον έρωτά της.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
exoristiprig02Η Johanna Lindsey καθιερώθηκε ως μία από τις πιο δημοφιλείς συγγραφείς στο ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα, έχοντας πουλήσει περισσότερα από 60 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Έχει γράψει 47 βιβλία, που έγιναν best sellers, πολλά από τα οποία έφτασαν στην πρώτη θέση στη λίστα των ευπώλητων των New York Times. Ζει στο Μέιν με την οικογένειά της. Η θεματολογία των βιβλίων της καλύπτει διάφορες ιστορικές περιόδους. Έχει γράψει βιβλία για τον Μεσαίωνα, την αμερικανική Άγρια Δύση και το δημοφιλές βασίλειο Αγγλίας-Σκοτίας. Επίσης, έχει γράψει ρομαντικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Στα πιο δημοφιλή βιβλία της εξιστορεί τις περιπέτειες των αριστοκρατικών οικογενειών Μάλορι και Άντερσον.

   Η Τάνια, δεν έχει ιδέα πως μέσα στις φλέβες της τρέχει βασιλικό αίμα, ούτε ότι είναι λογοδοσμένη από τα γεννοφάσκια. Φανταστείτε λοιπόν όταν στο ταβερνείο που δουλεύει καταφτάνει ο «γαμπρός» με τους ακολούθους του. Φυσικά και δεν τους πίστευε, φυσικά και έκανε τα πάντα για να δραπετεύσει και φυσικά πάντα έπεφτε στα χέρια του Στέφαν. Ένας θυελλώδης έρωτας παίρνει σάρκα και οστά αλλά η λύτρωση αργεί να έρθει.

   Έντονο, χειμαρρώδες με όμορφα στημένη πλοκή και «ιδιότροπους» χαρακτήρες. Αγαπήθηκε ανά τον κόσμο και σίγουρα θα το αγαπήσετε και εσείς. Όμορφες περιγραφές, ευρηματικοί διάλογοι και έντονο πάθος. Ακόμα ένα ρομαντικό βιβλίο από τη Lindsey που λάτρεψα.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!