= Η Άλλη Γυναίκα
Βιβλία

loogoo

Η Άλλη Γυναίκα

 
Η Άλλη Γυναίκα
E.G. Scott
Γλωσσική επιμέλεια: Κατερίνα Λελούδη
Εκδόσεις Λιβάνης

   Ένας μεγάλος έρωτας και μια συμβίωση είκοσι ετών έχουν την ικανότητα να γυρίσουν μια σχέση εκατόν ογδόντα μοίρες προς το χειρότερο. Ο Πολ και η Ρεμπέκα, έχουν ο καθένας τα δικά του μυστικά κρυμμένα τόσο βαθιά, που φαινομενικά είναι αδύνατον να ξεσκεπαστούν. Η ζωή τους θα θύμιζε ρομαντικό παραμύθι. Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Η Ρεμπέκα βρίσκεται στα δίχτυα του εθισμού, ενώ ο Πολ βρίσκει διέξοδο από τα προβλήματά του στην αγκαλιά κάποιας άλλης. Η επιχείρησή του ως εταιρεία εργολαβιών κατέρρευσε και μαζί της πήρε όποια υπόληψη και δύναμη υπήρξε.
 
ialligynaika2012
   Όταν μαθαίνει η Ρεμπέκα ότι την απατά, ξεκινά μηχανορραφίες για να τον εκδικηθεί. Θολώνει μπρος στην αλήθεια και δεν αναζητά τις αιτίες, ούτε φυσικά ψάχνει για λύσεις. Ο άπιστος Πολ στροβιλίζεται στις δικές του δίνες χωρίς να υποψιάζεται τις διαθέσεις της συζύγου. Τι θα γίνει στο τέλος; Η αναμέτρηση είναι κοντά και το τέλος δεν είναι αυτό που περιμένεις…

   «Η Άλλη Γυναίκα» είναι το ψυχογράφημα μιας σχέσης που καταρρέει, αφού πρώτα «ρουφήξει» τους γύρω της. Ένα ψυχολογικό θρίλερ γεμάτο μυστήριο και συνεχείς ανατροπές που θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση. Μιλά για την αγάπη που γίνεται πνιγηρή θηλιά, απειλώντας σε ψυχή τε και σώματι. Η πλοκή αλλά και οι χαρακτήρες βρίσκονται μέσα σε γήινα πλαίσια. Η γραφή είναι έντονη, σε γεμίζει εικόνες. Είναι σαν να παρακολουθείς την ιστορία και τις εξελίξεις της μέσα από μια κλειδαρότρυπα.
 
egscott

   Πιστεύω ότι οι συγγραφείς έκαναν εκτενή έρευνα επί του θέματος για να αποδώσουν τόσο ζωντανούς χαρακτήρες. Πολλά πράγματα ξεδιπλώνονται μπροστά σου σαν ένα μεγάλο κατακερματισμένο παζλ, όπου εσύ πρέπει να το φτιάξεις και να βάλεις τα κομμάτια σε σειρά. Μπορείς να διακρίνεις όλες τις αμυχές των χαρακτήρων και να μπεις στην ψυχολογία τους. Είναι ένα πολύ καλό βιβλίο για τους λάτρεις του ψυχολογικό θρίλερ. Θα σας κερδίσει από τις πρώτες του σελίδες. Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Λίγα λόγια για τους συγγραφείς
E. G. Scott είναι το ψευδώνυμο των συγγραφέων Elizabeth Keenan και Greg Wands που ζουν στη Νέα Υόρκη. Η Elizabeth Keenan είναι συγγραφέας και σύμβουλος εκδόσεων. Έχει εργαστεί στις εκδόσεις βιβλίων δεκαοχτώ χρόνια και έχει συνεργαστεί με τους οίκους Simon & Schuster, Penguin Random House και Macmillan. Ο Greg Wands είναι συγγραφέας και σεναριογράφος. Πραγματικός βιβλιοφάγος, μεγάλωσε στο Σαγκ Χάρμπορ της Νέας Υόρκης και τώρα ζει στο Μανχάταν.
Joomla Social by OrdaSoft!

Βιβλία