= Γυναίκες στα πρόθυρα... γάμου
Βιβλία

loogoo

Γυναίκες στα πρόθυρα... γάμου

gyn

 

Γυναίκες στα πρόθυρα... γάμου
Θεοφανία Ανδρονίκου-Βασιλάκη
Εκδόσεις: Ψυχογιός

   Η Στέλλα, η Κέλυ, η Λένα και η Ρίτσα συναντιούνται στον γάμο της Νίκης, με την οποία κατάγονται από την ίδια περιοχή. Πολύ σύντομα αντιλαμβάνονται πως δε βρίσκονται τυχαία στο ίδιο τραπέζι, αλλά επειδή είναι οι μοναδικές ανύπαντρες. Λίγο πριν από τα σαράντα, για άλλη μια φορά στη ζωή τους, αντιμετωπίζουν τον ρατσισμό κατά της... γεροντοκόρης από την κοινωνία και τον περίγυρό τους. Καμιά άλλη επιτυχία, καμιά άλλη ικανότητα ή χάρισμα, πλην του γάμου, δε μετράει, σύμφωνα με τους γονείς και τους γνωστούς τους. Από εκείνη τη βραδιά και μετά, η μοίρα και η αλληλεγγύη για τον κοινό στόχο τις φέρνουν πιο κοντά. Αποφασίζουν να αποδυθούν στο κυνήγι του… γαμπρού, που επιτέλους θα τις απαλλάξει από το στίγμα της γεροντοκόρης και… το ράφι!
 
   Τα αποτελέσματα; Απρόβλεπτα και ξεκαρδιστικά!
 
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
 
gynsyg  
 
 
 
   Η ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ-ΒΑΣΙΛΑΚΗ εργάζεται ως δημοσιογράφος σε περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες στον χώρο του καλλιτεχνικού-τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Επίσης έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, συμμετέχοντας ως κειμενογράφος-σεναριογράφος σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Ως συγγραφέας εμφανίστηκε το 2009 με το βιβλίο ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ 29… ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ, το οποίο έγινε μπεστ σέλερ.
 
 
 
 
 
 
    Το γνωστό βιολογικό ρολόι (δεν έχω καταλάβει ακόμα πως δουλεύει) χτυπάει με ρυθμό. Οι τέσσερις φίλες σε αναζήτηση γαμπρού. Η ρετσινιά της γεροντοκόρης πλανιέται στον ορίζοντα. Λες και δεν έχουν ψάξει, δεν έχουν πληγωθεί, ο φόβος μιας άλλης απογοήτευσης τις κρατά μακριά από την προσπάθεια. Την αναζήτηση της αγάπης, της συμβίωσης, της αδελφής ψυχής. Του παθιασμένου έρωτα που μέχρι τώρα πίκρες τους έχει φέρει.
 
   Η γυναικοπαρέα αντί λοιπόν να αγοράσει ένα ράφι, λίγο μεγάλο βέβαια διότι είναι και τέσσερις.. βγαίνει στο κυνήγι.
 
   Τι θα συμβεί; Πως θα εξελιχθεί; Θα βρουν τον έρωτα; Θα γίνουν νύφες;
 
   Δεν αποκαλύπτω τίποτα, όλες οι απαντήσεις είναι κρυμμένες στις σελίδες αυτού του υπέροχου βιβλίου.
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
Joomla Social by OrdaSoft!