= Επτά γράμματα από το Παρίσι
Βιβλία

loogoo

Επτά γράμματα από το Παρίσι

 
Επτά γράμματα από το Παρίσι
Της Σαμάνθα Βεράν
Εκδόσεις Κλειδάριθμος
 
   Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη συνάντηση, η Σαμάνθα βρίσκει (ξανά) επιτέλους τον έρωτα της ζωής της. Στα δεκαεννιά της χρόνια, σ' ένα σύντομο ταξίδι της στη Γαλλία, η Σαμάνθα γνώρισε το Ζαν-Λικ, έναν όμορφο Γάλλο επιστήμονα.

   Πέρασαν μαζί μία ολόκληρη μέρα περιδιαβαίνοντας τους δρόμους του Παρισιού και, όταν εκείνη επέστρεψε στο σπίτι της στις ΗΠΑ, ο Ζαν-Λικ τής έστειλε επτά υπέροχα ερωτικά γράμματα. Εκείνη όμως δεν του απάντησε ποτέ…
 
eptagrammata
   Είκοσι χρόνια αργότερα και ένα βήμα πριν το διαζύγιο, η Σαμάνθα αναρωτιέται πότε ακριβώς άρχισαν να πηγαίνουν όλα στραβά στη ζωή της. Και τότε βρίσκει τα παλιά γράμματα του Ζαν-Λικ. Τον εντοπίζει μέσω Ίντερνετ, του ζητά «συγγνώμη, με μεγάλη καθυστέρηση» και σύντομα ανακαλύπτει ότι αυτό που τους συνδέει είναι ακόμη το ίδιο δυνατό όσο τη στιγμή που τον άφησε να στέκεται μόνο του, σε μια αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού στο Παρίσι.

   Η Σαμάνθα έχει πλήρη επίγνωση ότι το να ταξιδέψει ως τη Γαλλία για να επανασυνδεθεί με έναν άντρα με τον οποίο είχαν περάσει μαζί μόλις μία ηλιόλουστη, γεμάτη πάθος μέρα είναι καθαρή τρέλα. Αλλά είναι μια τρέλα για την οποία διψούσε σε όλη της τη ζωή…

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
epta02Η Σαμάνθα Βεράν είναι εθισμένη στα ταξίδια, αυτοδίδακτη οινολόγος και μια πολύ αποφασιστική – αν και αντισυμβατική σε μερικές περιπτώσεις – σεφ σε ό,τι αφορά τη γαλλική κουζίνα. Ζει στη νοτιοδυτική Γαλλία, όπου έχει τη δυνατότητα να ασχολείται με όλα όσα αγαπάει παθιασμένα. Είναι παντρεμένη μ' έναν σέξι Γάλλο επιστήμονα, ειδικό στους πυραύλους, τον οποίο γνώρισε το 1989 και αγνοούσε επί είκοσι χρόνια.

   Είναι μια αληθινή ιστορία που αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει αγάπη, όσα χρόνια και να περάσουν, όσα εμπόδια και αν βρεθούν μπροστά σου, όσα χιλιόμετρα μακριά και να βρίσκεσαι, αυτή θα είναι εκεί θα φωτίζει τον κόσμο γύρω σου, σαν το μίτο της Αριάδνης θα σου δείχνει το δρόμο για να τη βρεις.

   Απίστευτη ιστορία, λες και είναι παρμένη από παραμύθι. Ακολουθήστε την καρδιά σας, φωτίστε τον κόσμο γύρω σας και διαβάστε την υπέροχη αυτή ιστορία.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!