= Επιστροφή Από Το Σκοτάδι
Βιβλία

loogoo

Επιστροφή Από Το Σκοτάδι

 
Επιστροφή Από Το Σκοτάδι
Των Nicci French
Εκδόσεις Διόπτρα
 
   ΞΥΠΝΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΗ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ – ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ…
 
   Η Άμπι Ντέβερο δεν ξέρει πού βρίσκεται, ούτε πώς βρέθηκε εκεί. Είναι τόσο τρομαγμένη, που μόλις και μετά βίας θυμάται πώς τη λένε, αλλά είναι σίγουρη για ένα και μόνο πράγμα. Ότι θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτό τον εφιάλτη. Ωστόσο, ακόμη κι αν τα καταφέρει να επιστρέψει πίσω, στον κόσμο των ζωντανών, η Άμπι ξέρει ότι εκείνος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται κάπου εκεί έξω, ψάχνοντας να τη βρει. Και την επόμενη φορά, μπορεί να μην τα καταφέρει να ξεφύγει…
 
Λίγα λόγια για τους συγγραφείς
niccifrench09Το όνομα Nicci French είναι ψευδώνυμο για το συγγραφικό ζεύγος των δημοσιογράφων Nicci Gerrard και Sean French. Δεν είναι ζευγάρι µόνο στη συγγραφή, αλλά και στη ζωή. Είναι παντρεμένοι και κατοικούν στο Σάφολκ. Υπάρχουν πολλά μυθιστορήματα που έγιναν επιτυχίες µε την υπογραφή Nicci French. The Memory Game, The Safe House, Killing Μe Softly, Beneath the Skin, The Red Room, Secret Smile, Catch Me When I Fall, Losing You, Until It’s Over, What To Do When Someone Dies, Complicit κ.ά. Από τις Εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί η σειρά µυθιστορηµάτων αγωνίας Blue Monday, Tuesday’s Gone, Σκοτεινή Τετάρτη, Σηµαδεµένη Πέµπτη, Οργισµένη Παρασκευή, µε πρωταγωνίστρια τη Φρίντα Κλάιν, καθώς και το ψυχολογικό θρίλερ Επιστροφή από το σκοτάδι.
 
   Η Άμπι ξυπνά και βρίσκεται στα χέρια ενός σαδιστή. Είναι δεμένη, φιμωμένη, με μια θηλιά στο λαιμό. Μετά από μέρες του τρόμου και υποβάθμισης επιστρέφει στη «γη των ζωντανών», ψάχνοντας για βοήθεια και προστασία από την αστυνομία και τους γιατρούς. Όμως δεν βρίσκει βοήθεια αλλά δυσπιστία. Την κατηγορούν για αυταπάτες, για σπατάλη του χρόνου της αστυνομίας. Η Άμπι, σε μια προσπάθεια να δώσει τα πραγματικά γεγονότα ταλανίζεται και επιστρέφει στο μαρτύριο της αιχμαλωσίας.

   Μυστήριο και αγωνία σε ένα παγωμένο, σκοτεινό χειμωνιάτικο Λονδίνο. Μια ιστορία που θα σας φέρει στα ανθρώπινά σας όρια. Εξαιρετικό βιβλίο με στρωτή γήινη γραφή και χαρακτήρες με πάθη και εντάσεις.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
epistrofi253
Joomla Social by OrdaSoft!