Βιβλία

Επικίνδυνος Έρωτας Στην Οδό Ντάμπλιν

 
Συγγραφέας: Samantha Young
Εκδόσεις Πατάκης
 
   Εδώ και χρόνια η Τζόσελυν Μπάτλερ κρύβεται από το παρελθόν της. Ήρθε όμως η στιγμή που τα μυστικά της ένα ένα θα αποκαλυφθούν... Πριν από τέσσερα χρόνια, η Τζόσελυν άφησε πίσω της την Αμερική το τραγικό της παρελθόν για να κάνει μια νέα αρχή στη Σκοτία… Έθαψε τη θλίψη της, αγνόησε τους δαίμονές της και προχώρησε στη ζωή αποφεύγοντας κάθε είδους δέσμευση. Μέχρι τη στιγμή που μετακομίζει στο καινούριο διαμέρισμα στην οδό Ντάμπλιν και γνωρίζει τον άντρα που θα ταράξει συθέμελα τον ασφαλή της κόσμο... Ο Μπρέιντεν Κάρμαϊκλ έχει συνηθίσει να παίρνει αυτό που θέλει. Όταν εκείνη αντιδρά στην ιδέα μιας σχέσης, της προτείνει μια συμφωνία για να ικανοποιήσουν την έντονη έλξη που υπάρχει μεταξύ τους, "χωρίς δεσμεύσεις". Η Τζόσελυν δέχεται, γρήγορα όμως αντιλαμβάνεται πως ο Μπρέιντεν δε θα σταθεί μόνο στο αχαλίνωτο πάθος που νιώθει για εκείνη. Ο πεισματάρης Σκοτσέζος έχει βάλει στόχο να τη γνωρίσει πραγματικά... έχει βάλει στόχο να ξεγυμνώσει και την ψυχή της...

epikyndinoserotas   Μια ακόμα γλυκανάλατη ιστορία αγάπης θα μου πείτε... Έτσι πίστευα και εγώ, αλλά η Samantha Young με διέψευσε. Η ηρωίδα του μυθιστορήματος αρνείται πεισματικά να αντιμετωπίσει το παρελθόν της και να συνεχίσει. Έχει σηκώσει ένα τοίχος γύρω της, αρνούμενη να επιτρέψει στους ανθρώπους που την περιβάλλουν να συνδεθούν συναισθηματικά μαζί της. Θεωρεί τον εαυτό της χαμένη υπόθεση και ότι όποιος είναι δίπλα της παθαίνει κακό.

   Με αυτό το σκεπτικό προσπαθεί να έχει επιφανειακές σχέσεις είτε φιλικές, είτε ερωτικές, γιατί δεν μπορεί να χειριστεί την αγάπη και ό,τι άλλο έρχεται μαζί. Απομακρύνεται όταν φοβάται να πληγωθεί και φοβάται τόσο ώστε να παθαίνει κρίσεις πανικού. Γνωρίζοντας το Μπρέιντεν, ο κόσμος όπως τον ήξερε αρχίζει να γκρεμίζεται και ό,τι και αν κάνει για να ξαναθεμελιώσει ό,τι είχε συνηθίσει μέχρι τώρα δεν βοηθά. Η έλξη που νοιώθει γι αυτόν την κάνει να τα χάνει, αλλά συνεχίζει να φέρεται εγωιστικά.

   Ο Μπρέιντεν, από την άλλη πλευρά, με το δικό του δύσκολο παρελθόν προσπαθεί  να δώσει στον εαυτό του μια δεύτερη ευκαιρία, μόνο όμως αν η Τζόσελυν τον ακολουθήσει.

   Με τράβηξε από την αρχή αυτό το βιβλίο, ίσως γιατί τα τέλματα των πρωταγωνιστών είναι τόσο σοβαρά όσο και μέσα στην καθημερινότητα των σχέσεών μας. Στροβιλίζονται σε μια έλξη που φοβούνται και ενώ νομίζουν ότι χάνουν τον εαυτό τους, τελικά βρίσκουν το πραγματικό νόημα της ζωής ο ένας μέσα από τον άλλον.

   Δυνατοί διάλογοι, αρκετό χιούμορ, εκπληκτικές ατάκες και πολύ ωραία στημένες ερωτικές σκηνές.

   Ένα βιβλίο για τη δύναμη της αγάπης. Είμαι σίγουρη ότι θα το απολαύσετε!


Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!