= Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες
Βιβλία

loogoo

Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες

 
Είναι τρελές αυτές οι γυναίκες
Συγγραφέας: Κατερίνα Μανανεδάκη
Εκδότης: Λιβάνης
 
 
   Τι μπορεί να συμβεί όταν μια... παρθενοπιπίτσα σεναριογράφος αποφασίσει να γράψει το πιο σούπερ σέξι βιβλίο, που θα ξεπεράσει ακόμη και τη δόξα του Κάμα Σούτρα, ώστε να επιβιώσει οικονομικά και να γίνει επιτέλους διάσημη;

   Ανάδρομος ο Ερμής και... μπιπ ο Δίας όλη μέρα! Από πού να το πιάσεις και πού να τ’ αφήσεις. Ο προκομμένος; Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Ο εραστής; Κυρίαρχο τον πήρε, υποτακτικός της βγήκε.

einaitreles   Ο πρώην; Με την καινούρια. Φιλιούνται, αγκαλιάζονται και ανεβάζουν φωτό στο Instagram. Η Κορίνα ερωτεύεται, παντρεύεται, απατά, την απατούν, ζηλεύει, τη ζηλεύουν, ξεσηκώνεται με ένα one night stand, θέλει ο άλλος προκαταρκτικά κι αυτή να κάνει φόνο! Τρέχει για ψυχανάλυση, για να βάψει τη ρίζα στο μαλλί, κι αν πεις από αδυνάτισμα; Πέντε κιλά με το καλημέρα, κι άντε να κουμπώσει η ροζ χειροπέδα στον καρπό...

   Η Κορίνα, η Λάουρα, η Σούλα, η Δώρα, η Τζίνα, εγώ, εσύ, αυτή, η άλλη, φίλες κολλητές, ανοίξαμε και σας περιμένουμε, είμαστε τρελές εμείς οι γυναίκες! Άντρες, έρωτας, σεξ, ευτυχία, ελπίδες, όνειρα, φόβοι, αγωνίες, μαστίγια, πάθη, μαντείες, χρωματοθεραπείες, φωτιές στις παραλίες, ατέλειωτοι καφέδες και... γέλια, γέλια, γέλια.

   Τη Μανανεδάκη τη γνωρίζω μέσα από προηγούμενα βιβλία της και ήξερα τι χιούμορ την διακατέχει, αλλά με αυτό το βιβλίο έσπασε όλα τα ρεκόρ. Το γέλιο βγαίνει άφθονο και συνεχώς. Οι ατάκες δίνουν και παίρνουν. Νομίζω ξεσήκωσα τη γειτονιά από τα γέλια. Δεν μπορούσα να σταματήσω.

   Είναι απίστευτο το πόσο κωμική είναι η Κορίνα, η ηρωίδα του βιβλίου. Ακόμα και ο τρόπος που σκάφτεται είναι από τη μια κωμικός και από την άλλη τραγικός.

   Οι καταπιέσεις που δέχεται από τη δουλειά και την οικογένεια βρίσκουν διέξοδο στα όνειρα. Σε τι όνειρα όμως... Εκεί είναι το θέμα...  Πολύ πρωτοποριακά... για την παρθενοπιπίτσα μας… Μέχρι και Κινέζο σκηνοθέτη βλέπει που την εμψυχώνει να ξεκινήσει ένα βιβλίο γεμάτο σεξ.

   Δεν περίμενα ποτέ να διαβάζω σέξι σκηνές σε βιβλίο και να γελώ τόσο πολύ. Προσοχή, μην ξεκινήσετε το βιβλίο βράδυ όπως εγώ! Θα σας φέρουν την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας. Καλυτέρα ενημερώστε τους γείτονες ότι ξεκινήσατε το νέο βιβλίο της Κατερίνας, να δείξουν κατανόηση οι άνθρωποι που δεν θα σταματήσετε να γελάτε μέχρι να το τελειώσετε.

   Το γέλιο φέρνει ευτυχία, οπότε απολύστε το ελευθέρα.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!