= Αύριο είναι μια καινούρια μέρα
Βιβλία

loogoo

Αύριο είναι μια καινούρια μέρα

 
Αύριο είναι μια καινούρια μέρα
Της Lori Nelson Spielman
Εκδόσεις Διόπτρα

   Η Μπρετ Μπολίνγκερ φαίνεται να έχει τα πάντα. Μια καλή δουλειά, ένα τεράστιο σπίτι, έναν ακαταμάχητα όμορφο φίλο. Μια υπέροχη ζωή, απ’ όλες τις απόψεις. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που πεθαίνει η πολυαγαπημένη της μητέρα, αφήνοντας στη διαθήκη της έναν και μοναδικό όρο. Προκειμένου να πάρει την κληρονομιά της, η Μπρετ θα πρέπει να εκπληρώσει τη λίστα με τους στόχους που είχε γράψει όταν ήταν ένα αφελές δεκατετράχρονο κορίτσι.
 
aurioeinai
   Συντετριμμένη από τη θλίψη, η Μπρετ δεν μπορεί να καταλάβει το νόημα της απόφασης της μητέρας της – τα παιδικά της όνειρα δεν έχουν καμία σχέση με τις φιλοδοξίες της στην ηλικία των τριάντα τεσσάρων χρόνων. Κάποια φαντάζουν αδύνατα. Πώς είναι δυνατόν να χτίσει μια σχέση με τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε πριν από επτά χρόνια; Κάποιοι άλλοι στόχοι (να γίνει μια φανταστική δασκάλα) απαιτούν να ξανασχεδιάσει από την αρχή ολόκληρο το μέλλον της.

   Καθώς η Μπρετ ξεκινάει, θέλοντας και μη, ένα παράξενο ταξίδι αναζήτησης των εφηβικών της ονείρων, ένα πράγμα γίνεται ξεκάθαρο. Μερικές φορές τα πιο γλυκά δώρα της ζωής βρίσκονται στα πιο απρόσμενα μέρη.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
loriΗ Lori Nelson Spielman έχει εργαστεί ως λογοθεραπεύτρια, σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και κατ’ οίκον δασκάλα. Της αρέσει το τρέξιμο, τα ταξίδια και το διάβασμα, αν και το πραγματικό της πάθος είναι το γράψιμο. Το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο Αύριο είναι μια καινούρια μέρα εκδόθηκε σε τριάντα χώρες, ενώ η εταιρεία παραγωγών Fox 2000 εξασφάλισε τα δικαιώματα της κινηματογραφικής μεταφοράς του βιβλίου. Το δεύτερο μυθιστόρημά της, με τίτλο Sweet Forgiveness, εκδόθηκε τον Ιούνιο του 2015. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το τρίτο της βιβλίο. Ζει στο Μίσιγκαν της Αμερικής με τον σύζυγο και την εξαιρετικά κακομαθημένη γάτα τους.

   Πόσο εύκολο είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε; Πόσο εύκολο είναι να ξεκινήσουμε μια νέα ζωή; Πόσο εύκολο είναι να ψάξουμε για την ευτυχία;

   Οι δρόμοι είναι δύσκολοι αλλά αξίζει η ταλαιπωρία το ταξίδι προς την ευτυχία και την ολοκλήρωση. Μέσα από αυτό η Μπρετ θα βρει τον πραγματικό της εαυτό, θα ξαναβρεί το νόημα της ζωής και θα παλέψει για ότι αγαπά.

   Ένα βιβλίο για τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, για τις προκλήσεις που μπορούμε να κυνηγήσουμε.

   Μέσα από τα μάτια της Μπρετ θα δούμε τον κόσμο διαφορετικά, θα κατανικήσουμε μαζί τους φόβους και θα προχωρήσουμε στο ευτυχισμένο τέλος.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!