Βιβλία

Αβραάμ Λίνκολν, Κυνηγός Βρικολάκων

abrahamlincolnvamhuntermain
Αβραάμ Λίνκολν, Κυνηγός Βρικολάκων
Συγγραφέας: Seth Grahame- Smith
Εκδόσεις: Πλατύπους
 
   Μετά το «Περηφάνια, Προκατάληψη και Ζόμπι», που είχε πολύ μεγάλη επιτυχία στην Αμερική, ο Seth Grahame- Smith στο δεύτερο του βιβλίο αναπλάθει την πραγματική ιστορία του σημαντικότερου Προέδρου των Η.Π.Α., έτσι όπως δεν την έχετε διαβάσει.

   Ο Λίνκολν δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που κατάφερε να σώσει την Ένωση και απελευθέρωσε εκατομμύρια σκλάβους, αλλά είναι και ο άνθρωπος που έδωσε τεράστιο αγώνα κατά των Απέθαντων!

   Σε μικρή ηλικία βίωσε τον θάνατο της μητέρας του από τα χέρια βαμπίρ. Αυτός ήταν και ο λόγος για να γίνει ένας πολύ καλός κυνηγός βαμπίρ.

   Η κρυφή και άγνωστη ιστορία των βαμπίρ της Αμερικής μέσα από ένα ημερολόγιο 180 σελίδων, που φαίνεται να είναι το Μεγάλου Απελευθερωτή Αβραάμ Λίνκολν, δίνει στο Σεθ την ώθηση να γράψει μια νέα εκδοχή πραγμάτων.

   Καλοδουλεμένο από την αρχή μέχρι το τέλος, σε περνά από το πραγματικό στο φανταστικό κόσμο, ώσπου κάποια στιγμή αναρωτιέσαι ποια είναι η αλήθεια και ποιο το παραμύθι.

   Πολύ καλό βιβλίο για τους λάτρεις του science fiction. Πολύ καλό για τους λάτρεις των βαμπίρ που βαρέθηκαν τις αγάπες και τα λουλούδια – έλεος πια! Έχει πολλά ιστορικά δεδομένα της εποχής, που ο συγγραφέας τα μπλέκει με μεγάλη μαεστρία στη δική του εκδοχή για τον Πρόεδρο της Αμερικής.

   Το βιβλίο αυτό είναι σίγουρα δεν είναι για το φως της καρδιάς, το «Αβραάμ Λίνκολν Κυνηγός Βρικολάκων» είναι μυθιστοριογραφία φρίκης. Ένα πολύ καλό ανάγνωσμα από έναν συγγραφέα που σέβεται την Ιστορία και τους Ήρωές του.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
Joomla Social by OrdaSoft!