= Ανακάλυψε Το Πεπρωμένο Σου
Βιβλία

loogoo

Ανακάλυψε Το Πεπρωμένο Σου

 
Ανακάλυψε Το Πεπρωμένο Σου
του Robin Sharma
Εκδόσεις Διόπτρα

   Το βιβλίο «Ανακάλυψε το πεπρωμένο σου» είναι ένας πρωτοποριακός οδηγός για να μετατρέψετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας σε καθημερινή πραγματικότητα και να ζήσετε τη ζωή που προορίζεστε πραγματικά να ζήσετε. Το μήνυμά του έχει ήδη εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη να απελευθερωθούν από τις περιοριστικές πεποιθήσεις τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να βιώσουν την ολοκληρωτική ευτυχία που λαχταρούσαν.
 
pepromeno   Γραμμένο με την πασίγνωστη διορατικότητα, θέρμη και οπτική του Robin Sharma, το βιβλίο «Ανακάλυψε το πεπρωμένο σου» δίνει απαντήσεις σε πολλά από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής και σας ενθαρρύνει να οραματιστείτε και να δημιουργήσετε το ανώτερο πεπρωμένο σας.

   Είναι ένα βιβλίο που θα αγαπήσετε για πάντα.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο Robin Sharma είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best seller, μεταξύ των οποίων το βιβλίο «Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του», που έχει μεταφραστεί σε σαράντα γλώσσες. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή. Να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP.
 
   Όσοι έχετε διαβάσει βιβλία του, δεν χρειάζεστε συστάσεις για το Sharma. Είναι από τους πιο πολυδιαβασμένους συγγραφείς, καθώς τα βιβλία του με κορυφαίο όλων το "Ο Μοναχός που πούλησε τη Ferrari του", είναι μαθήματα ζωής!

   Μέσα σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε απαντήσεις στα πιο σημαντικά ερωτήματα της ζωής. Μάθετε από τη ζωή, σκοπός σας το ανώτερο συμφέρον σας, οπότε αφήστε τη ζωή να σας πάει εκεί όπου έχει σχεδιαστεί να πάτε.

   Εσείς είστε ο ήρωας ή η ηρωίδα της ζωής σας!

   Εκπληκτικό βιβλίο με την υπογραφή του μετρ του είδους!
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!