Βιβλία

Άλλαξε τις σκέψεις σου, άλλαξε τη ζωή σου

 
Άλλαξε τις σκέψεις σου, άλλαξε τη ζωή σου
Της Gill Edwards
Εκδόσεις Διόπτρα

   Γεφυρώνοντας την επιστήμη και την πνευματικότητα, το βιβλίο αυτό εξηγεί μέσα από μια επαναστατική θεραπευτική προσέγγιση, που βασίζεται στις τελευταίες έρευνες, ότι ο νους και το σώμα αποτελούν αδιαχώριστα μέρη της ίδιας δομής και ότι τα συναισθήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην υγεία και στη νόσηση.
 
allaxeskepseis
Μάθετε πώς:
το σώμα μιλά συμβολικά μέσα από τα συμπτώματα και τις παθήσεις
οι αρνητικές σκέψεις ενεργοποιούν στο σώμα την αντίδραση στρες που οδηγεί στη νόσηση
η απαλλαγή από τα παλιά μοτίβα σκέψης μπορεί όχι μόνο να αντιστρέψει τους μηχανισμούς της νόσησης και να θεραπεύσει τραύματα, αλλά επίσης να προσελκύσει πιο θετικά γεγονότα και αίσιες συνθήκες στη ζωή σας.
 
   Με τη δύναμη της συνειδητότητας μπορείτε να απελευθερωθείτε από τα περιοριστικά μοτίβα και να δημιουργήσετε μια ζωή γεμάτη υγεία και ευτυχία.
 
Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η κλινική ψυχολόγος Gill Edwards εργαζόταν στο βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας μέχρι το 1989, όταν μια μυστικιστική εμπειρία τής άλλαξε τη ζωή και την οδήγησε να γίνει συγγραφέας. Ασχολήθηκε με την ψυχοσωματική ιατρική τα τελευταία τριάντα χρόνια και μελέτησε σε βάθος τη μεταφυσική και το σαμανισμό. Δημιούργησε εργαστήρια Θεραπείας με τη Δύναμη της Συνειδητότητας σε όλη τη Βρετανία.

   Εκπληκτικό βιβλίο αυτοβοήθειας, θα σας βοηθήσει να βρείτε τη πηγή και να πιείτε καθάριο νερό γνώσης. Θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις δυνατότητές σας και να αλλάξετε συνήθειες και τρόπους που δεν βοηθούσαν στην επίτευξη των στόχων σας.

   Κάντε τη ζωή σας καλύτερη, βρείτε τη ρίζα του κακού και ξεριζώστε την. Από τα καλύτερα βιβλία του είδους με άμεσες προσεγγίσεις και τρόπους διεργασίας του εαυτού μας.

Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!