= Αγριάλιτι
Βιβλία

loogoo

Αγριάλιτι

 
Αγριάλιτι
του Βαγγέλη Γαρουφάλλου
Εκδόσεις Πολύτροπον

   Μοιραία θηλυκά, διεφθαρμένοι πολιτικοί, κουτσομπόλες γειτόνισσες, μάγοι της μπάλας, ανεπρόκοποι ρεμπεσκέδες, ζώα του δάσους και χρήστες παραισθησιογόνων ουσιών συναντιούνται στο ίδιο βιβλίο, με ολέθριες συνέπειες για όλους τους.

   Ο Βαλεντίνος Κονιόρδος παρουσιάζει το δημοφιλές τηλεοπτικό σόου "Παίξε κι εσύ" που πλημμυρίζει με ταλέντο, κέφι και αίμα στο "Αγριάλιτι" που κρατάτε στα χέρια σας, μια συλλογή διηγημάτων που όσο τη διαβάζετε αρχίζει να σας φαίνεται όλο και πιο ανορθόδοξα οικεία.

Πόσο αίμα μπορεί να χυθεί σε ένα τηλεοπτικό σόου;
Τι μπορεί να πάθει ένας μεθυσμένος λαγός στο πατρινό καρναβάλι;
Μπορεί ο νέος χρόνος να φέρει μαζί του ένα σεξουαλικό όργιο;
  Τι λένε οι βουλευτές όταν μιλούν μεταξύ τους στο τηλέφωνο;
     Γιατί βρίσκονται στον ίδιο χώρο ένας δαίμονας, ένας νάνος και ο Ποσειδώνας;

   Όλα αυτά τα σπουδαία ερωτήματα - καθώς και πολλά ακόμα - βρίσκουν τις απαντήσεις που χρόνια έψαχναν στο «Αγριάλιτι», μια ξεκαρδιστική συλλογή διηγημάτων, που όσο τη διαβάζετε αρχίζει να σας φαίνεται όλο και πιο ανορθόδοξα οικεία.
 
agrialiti
 
   Γραμμένο με χιούμορ και τραβηγμένα περιστατικά περιγράφει με πολύ ζωντανά χρώματα την εποχή μας. Ίσως διαβάζοντάς το να αφυπνιστούν οι συνειδήσεις όλων μας και να σηκωθούμε από αυτούς τους ρημαδιασμένους καναπέδες και να πάρουμε τη ζωή και τη χώρα μας στα χέρια μας.

   Απολαυστικό, με πολλά μηνύματα, ευκολοδιάβαστο, προσεγμένο με μια σπάνια ενόραση θα σας κάνει να γελάσετε, να κουνήσετε καταφατικά το κεφάλι, να σκεφτείτε και ίσως να αντιδράσετε.
 
Μαίρη Ζαρακοβίτη
 
Joomla Social by OrdaSoft!